NB I: Vitelki Zoltán lehet a DVSC új vezetőedzője

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2019.12.29. 21:43
null
Vitelki Zoltán lehet a DVSC új vezetőedzője (Fotó: Dömötör Csaba, archív)
A Nemzeti Sport értesülése szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC hétfőn bejelenti a csapat új vezetőedzőjét: úgy tudjuk, Vitelki Zoltánra esett a vezérkar választása.

 

Mint beszámoltunk róla, Herczeg András leköszönt, így a legnagyobb kérdés Debrecenben, hogy ki veszi át a népszerű edző munkáját. Szima Gábor, a DVSC elnöke a Nemzeti Sport szombati számában beszélt az új edzővel szemben támasztott elvárásairól. Elmondta, a lényeg, hogy a játékosok megfelelő erőnléti állapotban legyenek, a csapat pedig modern futballt játsszon. A jelöltek között volt a hírek szerint többek között Mészöly Géza, Boér Gábor és Supka Attila is, a vezetőség választása azonban másra esett.

A Nemzeti Sport legfrissebb információi szerint Vitelki Zoltán veszi át a Debrecen irányítását. A DVTK-t korábban másod- és vezetőedzőként is irányító szakember dolgozott Kazincbarcikán és Budafokon is, jelenleg pedig a Mezőkövesd Zsóry második számú csapatát irányítja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályban. Az együttes jelenleg a harmadik helyen áll, s ha Vitelki Zoltán lesz a befutó a DVSC-nél, már nem ülhet le a kövesdiek kispadjára az első tavaszi bajnokin, a Mád ellen február 29-én.

A DVSC felkészülése január 3-án kezdődik, a csapat végig hazai környezetben készül, nem utazik edzőtáborba. A klub vezetői szeretnék, ha az első foglalkozást már az új vezetőedző tartaná meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik