NB I: Véber „meghülyült, mint Détári”, de a nőkhöz jobban ért Horváth Ferencnél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.27. 21:40
A labdarúgó NB I kilencedik fordulójának nyitó mérkőzésén a Paks hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel. A tolnaiak vezetőedzője, Horváth Ferenc úgy véli, Véber György jobban ért a nőkhöz, míg az újoncot irányító szakember „meghülyült, mint Détári”.

Horváth Ferenc (az MVM Paks vezetőedzője): – Nehéz erről a mérkőzésről bármit is mondani, rengeteg helyzetünk, és sok beadásunk volt. A kollégám valamit jobban tud, a nőkhöz szerintem jobban ért, mert Fortuna istenasszony mellettük volt. Nem tudtunk gólt szerezni, sajnos van ilyen. Sokkal több felelősséggel kell az elöl lévőknek játszani, három csatár volt a pályán, gondoltam, hogy egyikük csak be tud találni. Erre nem tudok mit mondani, én nem tudok odamenni berúgni a helyzeteket helyettük. Nincsen semmi probléma, azt gondolom, hogy játékban most is toronymagasan az ellenfél fölé nőttünk, még akkor is, ha ők tíz emberrel játszottak. De ez sem véletlen, mert azt is ki kellett harcolni. Apró kis gólokkal kell bosszantani az ellenfelet. Ugyanolyan felelősség az, hogy egy játékos kihagy egy helyzetet, mint amilyen gólt a kapus kap. Vannak olyan dolgok, amikre oda kell figyelni, remélem, a továbbiakban ezen tudunk változtatni.Horváth Ferenc (az MVM Paks vezetőedzője): – Nehéz erről a mérkőzésről bármit is mondani, rengeteg helyzetünk, és sok beadásunk volt. A kollégám valamit jobban tud, a nőkhöz szerintem jobban ért, mert Fortuna istenasszony mellettük volt. Nem tudtunk gólt szerezni, sajnos van ilyen. Sokkal több felelősséggel kell az elöl lévőknek játszani, három csatár volt a pályán, gondoltam, hogy egyikük csak be tud találni. Erre nem tudok mit mondani, én nem tudok odamenni berúgni a helyzeteket helyettük. Nincsen semmi probléma, azt gondolom, hogy játékban most is toronymagasan az ellenfél fölé nőttünk, még akkor is, ha ők tíz emberrel játszottak. De ez sem véletlen, mert azt is ki kellett harcolni. Apró kis gólokkal kell bosszantani az ellenfelet. Ugyanolyan felelősség az, hogy egy játékos kihagy egy helyzetet, mint amilyen gólt a kapus kap. Vannak olyan dolgok, amikre oda kell figyelni, remélem, a továbbiakban ezen tudunk változtatni.

Véber György, a Mezőkövesd vezetőedzője nem nyilatkozott a mérkőzést közvetítő Duna Televíziónak, majd a mérkőzést követő sajtótájékoztatóra sem ment el. A Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó tudósítójának annyit mondott, hogy „én is meghülyültem, mint a Détári”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik