NB I: Varga attól félt, hogy nem játszhat többet a Fradiban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.18. 14:12
null
Varga szinte szárnyal ebben a szezonban (Fotó: Szabó Miklós)
Varga Roland tavaly januárban ittasan vezetve közlekedési baleset részese volt, ami lelkileg, októberi bokasérülése fizikailag viselte meg a ma már az élvonal góllövő listáját vezető Varga Rolandot, aki szakember segítségével lendült túl a nehézségeken.

A padlóról felállva a Ferencváros labdarúgócsapatának vezére lett Varga Roland. Az NB I 9. fordulójában a címvédő Budapest Honvéd ellen 3–1-re megnyert meccset is eldöntötte duplájával, s kilenc bajnoki után már tíz találattal vezeti a „mesterlövészek” rangsorát.

Csúcsformában van, s ez azért igazán nagy tett, mert nagyon mélyről kellett visszakapaszkodnia. Tavaly januári ittas vezetése után bekövetkező autó balesete lelkileg, októberi súlyos bokasérülése pedig fizikailag viselte meg. Szakember is segített neki, és túllendült a nehéz­ségeken, s azóta visszatért a válogatottba.

„Nem tagadom, nagyon megviseltek akkor a történtek, a baleset után sok minden megfordult a fejemben, még az is, hogy véget érhet a pályafutásom a Fradiban – ismerte el Varga Roland a Blikknek. – Azután jött egy súlyos sérülés, amitől nagyon megijedtem, hogy nem futballozhatok többé, szerencsére nem így történt. Sok mindent átértékeltem magamban, s a csapattársaimnak is köszönettel tartozom, mindenben számíthattam rájuk, igazi közösség vagyunk.”

A teljes cikk ide kattintva elérhető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik