NB I: Vácról érkezhet a DVTK első téli szerzeménye

Vágólapra másolva!
2019.01.07. 15:42
Az élvonalbeli DVTK labdarúgócsapatának vezetőedzője, Fenando Fernández a napokban beszélt arról, hogy az NB II egy megfelelő piacot jelenthet számukra az erősítésekhez – úgy tudjuk, Vácról érkezhet az egyik kiszemelt.

Korábban a boon.hu írt arról, hogy az NB II-es Vác támadója, Zsolnai Richárd a DVTK-hoz szerződhet. Akkor a csapat vezetőedzője, Fernando nem kommentálta a hírt, de azt elismerte, hogy az NB II-ből is figyelnek játékosokat. boon.hu írt arról, hogy az NB II-es Vác támadója, Zsolnai Richárd a DVTK-hoz szerződhet. Akkor a csapat vezetőedzője, Fernando nem kommentálta a hírt, de azt elismerte, hogy az NB II-ből is figyelnek játékosokat.

Klubhoz közeli forrásból megtudtuk, a Vácban ősszel 19 bajnokin öt gólt és három gólpasszt jegyző, 23 éves futballista valóban szerepel a DVTK kiszemeltjei között, és még az is lehet, hogy ő lesz a diósgyőriek első téli szerzeménye, hiszen új játékost még nem jelentette be a klub.

Csak annyit mondott el korábban Tajti József sportigazgató, hogy a Mol Viditől nyárig kölcsönvett Szabó Bencét szeretnék hosszabb távra is szerződtetni.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Zsolnai Richárd (Vác)
Távozók: Lipták Zoltán (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Gyirmót), Nagy Tibor (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik