NB I: újpesti nevelésű kapust tesztel a Mezőkövesd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.11. 16:18
Csütörtökön ismét Kuttor Attila vezetőedző tartott edzést a Mezőkövesd labdarúgócsapatának, miután a szakember visszatért Telkiből a pro licences tanfolyamról – írja a klub hivatalos honlapja. A tréningen két próbajátékos is feltűnt.

Gál Benedek Baracskán nevelkedett, majd volt az MTK, a Haladás és a Honvéd-MFA játékosa is. A 18 éves középpályás ősszel a megyei első osztályú Ózd futballistája volt, 13 mérkőzésen lépett pályára a felnőttcsapatban, gólt nem szerzett.Gál Benedek Baracskán nevelkedett, majd volt az MTK, a Haladás és a Honvéd-MFA játékosa is. A 18 éves középpályás ősszel a megyei első osztályú Ózd futballistája volt, 13 mérkőzésen lépett pályára a felnőttcsapatban, gólt nem szerzett.

Szintén teszteli a Mezőkövesd Szalay Alexet: a 19 éves kapus Újpesten nevelkedett, ahonnan tavaly nyáron Felsőtárkányra került. A megyei első osztályú csapatban az ősszel 20 tétmeccsen kapott lehetőséget. Az ő sorsáról is később dönt a szakmai stáb.

Hír még a klub háza tájáról, hogy az U17-es gárdából Molnár Marcell, az U19-esek közül pedig Tasi Dominik készül az első kerettel.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők: Bognár István (Ferencváros), Horváth Tamás (Videoton)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Stipe Bacelic-Grgic (horvát, Puskás Akadémia), Gál Benedek (Ózd, próbajáték), Molnár Gábor (Puskás Akadémia), Oláh Bálint (Diósgyőr), Szalay Alex (Felsőtárkány, próbajáték)
Távozók: Tomás Tujvel (szlovák, Videoton)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Jakub Brasen (szlovák), Paul Keita (szenegáli), Csirmaz István (?), Köböl Máté (szlovákiai), Martin Krnác (szlovák), Tomás Majtán (szlovák), Murai Márk (?),

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik