NB I: újabb támadó távozhat a Mezőkövesdtől

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.07.14. 20:09
null
Dragóner Filip (elöl) is elhagyja a Mezőkövesdet (Fotó: Koncz György)
A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy Budu Zivzivadze és Pekár László után Dragóner Filip is elhagyja a Mezőkövesdet.

 

A 22 esztendős támadónak lejárt a szerződése, és jelen állás szerint nem köt új megállapodást. Információink szerint az élvonalból a ZTE és az MTK, míg a másodosztályból a Haladás érdeklődik iránta.

Dragóner Filip 2019 januárjában a Nyíregyházától igazolt Mezőkövesdre, ám nem sikerült alapemberré válnia, két bajnokin és három Magyar-kupa mérkőzésen kapott lehetőséget – ezeken egy gólt szerzett –, így a következő idény elején kölcsönadták az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémiának. Tavasszal visszakerült a Mezőkövesdhez, négyszer játszott csereként az NB I-ben, és egyszer volt eredményes.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők: Dino Besirovic (bosnyák, Hajduk Split – Horvátország, kölcsön után végleg), Jagodics Márk (Haladás)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Földi Botond
(Dorog, ?), Matija Katanec (horvát, ZTE FC, ?), Novák Csanád (Szolnoki MÁV FC, ?), Tóth Máté (Szeged-Csanád GA, ?), Varjas Zoltán (szlovákiai, FC Komarno – Szlovákia)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Berecz Zsombor (Mol Fehérvár – kölcsön után végleg?)
Távozók: Budu Zivzivadze (grúz, Mol Fehérvár), Oláh Bálint (Budafok – kölcsön után végleg), Pekár László (Vasas), Sajbán Máté (Paks – kölcsön után végleg), Sajbán Miklós (Budaörs – kölcsön után végleg)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Silye Erik (FTC, onnan Vasas)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Dragóner Filip (ZTE, MTK, Haladás)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik