NB I: Sokat lendítene rajtunk a DVSC legyőzése - Balázs B.

Vágólapra másolva!
2012.11.29. 20:46
A Kaposvár a labdarúgó NB I 17. fordulójának pénteki játéknapján a DVSC-Teva vendége lesz. A Rákóczi szélsője, Balázs Benjámin szerint most több esélyük lesz, mint amennyi máskor szokott lenni idegenben, s szeretnék győzelemmel búcsúztatni az évet.

„Ez a meccs nagyon fontos számunkra – mondta a rakoczifc.hu-nak Balázs Benjámin. – Igen szoros a középmezőny, így egy győzelem sokat lendítene a helyzetünkön. Remélem, mindenki kellőképpen felkészül, és jó lenne úgy teljesíteni, hogy ha télen ránézünk a tabellára, az jól mutasson. Azt kell, hogy mondjam, hogy most több esélyünk van, mint szokott lenni idegenben, és megpróbálunk ezzel élni."Balázs Benjámin. – Igen szoros a középmezőny, így egy győzelem sokat lendítene a helyzetünkön. Remélem, mindenki kellőképpen felkészül, és jó lenne úgy teljesíteni, hogy ha télen ránézünk a tabellára, az jól mutasson. Azt kell, hogy mondjam, hogy most több esélyünk van, mint szokott lenni idegenben, és megpróbálunk ezzel élni."

Balázs Benjámin hozzátette: nem érte váratlanul, hogy meghívót kapott a ligaválogatottba, s megpróbál helytállni az egyiptomi túrán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik