NB I: profi szerződést kötött a tehetségével a DVTK

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.08.14. 17:33
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján tudatta, hogy profi szerződést kötött a fiatal Zsiga Mátéval.

A 20 esztendős játékos már egy éve a Diósgyőr felnőttcsapatával készül, az NB III-ban pedig 50 bajnokin lépett pályára.

„Nagyon örülök hogy megkaptam életem első profi szerződését. Kilenc éve vagyok a DVTK labdarúgója, nagyon sokat tanultam ez idő alatt, és a DVTK is óriásit fejlődött infrastrukturálisan és szervezettségben egyaránt. Tényleg csak a futballra kell koncentrálnia annak, aki a DVTK-ban játszik, és nagyon örülök, hogy én továbbra is részese lehetek ennek. Személy szerint rengeteget fejlődtem az utóbbi években. Igyekszem meghálálni a bizalmat, és olyan teljesítményt nyújtani, amivel segítségére lehetek az együttesnek. Minden adott, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból, ráadásul az, hogy hétköznap az első csapattal edzhetek, a lehető legjobb lehetőség számomra, hiszen nap mint nap kitűnő játékosok között fejlődhetek. Bízom benne, hogy rövidesen én is bemutatkozhatok az élvonalban is a DVTK színeiben, ami nem lesz könnyű feladat, de mindent meg fogok tenni ezért” – idézi a dvtk.eu a fiatal középpályást.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Sztefan Drazsics (szerb, Csangcsun Jataj – Kína, szabadon igazolhatóként), Gheorghe Grozav (román, Kisvárda, szabadon igazolhatóként),Hegedűs János (Puskás Akadémia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Zsiga Máté
Kiszemeltek: Sztefan Jevtoszki (északmacedón, FK Rabotnicski – Észak-Macedónia)
Távozók: Boros Gábor (Eger), Dusan Brkovics (szerb, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Kisvárda), Óvári Zsolt (Pécsi MFC), Haris Tabakovic (svájci-bosnyák), Ternován Patrik (Tiszakécske), Tóth Barnabás (tiszakécskei kölcsön után Dorog, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Bárdos Bence (Szolnoki MÁV, ismét kölcsönbe), Géringer Tamás (kazincbarcikai kölcsön után Balatonfüred), Orosz Marcell (Debreceni EAC), Zsolnai Richárd (budafoki kölcsön után FC Ajka)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Kiss Tamás (Puskás Akadémia), Egerszegi Tamás (Paksi FC)
Távozhatnak/
érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik