NB I: piros-fehérben a Honvéd, bemutatták az új mezeket

Vágólapra másolva!
2018.07.09. 17:23
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hétfő délután megtartotta szezonnyitó sajtótájékoztatóját, amelyen az igazolások mellett az új mezeket is bemutatták.
A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓRÓL ÉS MEZBEMUTATÓRÓL KÉSZÜLT GALÉRIÁNKAT MEGTEKINTHETI A KÉPRE KATTINTVA!
A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓRÓL ÉS MEZBEMUTATÓRÓL KÉSZÜLT GALÉRIÁNKAT MEGTEKINTHETI A KÉPRE KATTINTVA!

 

A Honvéd a sajtótájékoztatón arról is beszámolt, hogy szerződést hosszabbított a Macronnal, így a következő öt évben is Európa harmadik legnagyobb sportszerszállítója felszereléseit viselik majd a klub játékosai és stábtagjai.

Évek óta megbízható és minőségi szponzorunk a Macron, amelytől jelentős támogatást kapunk, és reméljük, ez a kooperáció nemcsak tovább folytatódik, hanem ahhoz is hozzájárul, hogy minél többen ismerjék meg Magyarországon a céget. Azt várom, amit az előző két szezonban is vártam a csapattól, hogy kivívja az Európa-liga-indulást. Legyünk az első háromban, vagy nyerjük meg a Magyar Kupát, ezt a célt tűztük ki Supka Attila edző elé is” – mondta George F. Hemingway, a Budapest Honvéd klubelnöke.

A felkészülés kezdetén átbeszéltük a lehetőségeket Hemingway úrral, és ennek megfelelően próbáltunk igazolni. A hiányposztokra, a védelembe és a középpályára megtaláltuk azokat, akik a segítségünkre lesznek. Nagyon szeretnénk még két csatárt szerződtetni, akik pótolják a távozókat. Danilo nehéz helyzetben van, hiszen a Rabotnicski ellen neki kell gólokat szereznie, de bízom benne és abban is, hogy az elvégzett munka megfelelő lesz ahhoz, hogy eredményesek legyünk a macedón csapat ellen. A hazai porodon –csakúgy, mint minden évben – a nemzetközi kupaszereplés kiharcolása a cél a bajnokságon, vagy a Magyar Kupán keresztül, s mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy ezt az eredményt elérjük. Ha rövid időn belül tudunk két csatárt igazolni, akkor komplett lesz a keretünk, és jó eredményekre lehetünk képesek” – bizakodott Supka Attila vezetőedző.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Fousseni N'Ganon Bamba(guineai, Csornomorec Odessza – Ukrajna), Batik Bence (Ferencváros – szabadon igazolhatóként), Holdampf Gergő (Nyíregyháza Spartacus), Dino Skvorc (horvát, Alaskert – Örményország), Eke Uzoma (nigériai, Balmazújváros – szabadon igazolhatóként), Vadócz Krisztián (Kitchee SC – Hongkong)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Göblyös Dániel (Dorog, ?), Kovács Dániel (Dorog, ?), Raul-Ioan Palmes (román, Kazincbarcika, ?), Vajda Dániel (Dorog, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Nemanja Andrics (szerb, Balmazújváros),Igor Csukovics (montenegrói, FC Kamza – Albánia, próbajáték), Alekszandar Ignjatovics (szerb, Szloboda Tuzla – Bosznia-Hercegovina), Lippai Tibor (Hajdúböszörmény), Tomás Pilík (cseh, FC Zbrojovka Brno – Csehország, szabadon igazolható, próbajáték), Borisz Zsivanovics (szerb-magyar, Szeged 2011)
Távozók: Bobál Dávid (Dukla Praha – Csehország, szabadon igazolhatóként), Eppel Márton (Kajrat Almati – Kazahsztán), George Patrick Ikenne-King (nigériai, MTK Budapest – szabadon igazolhatóként), Davide Lanzafame (olasz, Ferencváros)
Kölcsönbe távozók: Herjeczki Kristóf (Gyirmót FC Győr)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Tomás Kosút (szlovák)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik