NB I: Pintér Attila szerint az ETO három gólt rúgott saját magának

Vágólapra másolva!
2010.11.19. 19:14
Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője szerint csapata nem szolgált rá a vereségre, a három kaposvári gólt az élvonalhoz méltatlan védelmi hibák számlájára írja, míg Sisa Tibor, a labdarúgó NB I 15. fordulójának pénteki nyitó mérkőzését 3–0-ra megnyerő Kaposvár vezetőedzője abszolút elégedett a látottakkal – derült ki a Sport Televíziónak adott gyorsértékelésekből.

SISA TIBOR (Kaposvár): – Nagy küzdelem volt, néhány nagyon szép mozzanattal és számunkra nagy örömet szerző végeredménnyel. A csapat a nyáron újjáalakult, megfiatalodott, és úgy tűnik, a kitűzött célt már az ősszel elérhetjük. Játékosaim és a csapatért dolgozók minden dicséretet megérdemelnek. Hogy mi a véleményem Oláh Lórántról? Tavasszal több mérkőzésen láttam őt, nem nagyon ment neki a játék, és kicsit tartottam attól, mennyire lesz kedve a kemény alapozáshoz. Kellemesen csalódtam benne, minden feladatot elsőként végzett el, ennek fényében számomra nem meglepő az őszi teljesítménye. Még sok örömet szerezhet a kaposvári szurkolóknak, feltéve, hogy nem rabolja el tőlünk egy másik csapat. Majd igyekszünk idekötözni...SISA TIBOR (Kaposvár): – Nagy küzdelem volt, néhány nagyon szép mozzanattal és számunkra nagy örömet szerző végeredménnyel. A csapat a nyáron újjáalakult, megfiatalodott, és úgy tűnik, a kitűzött célt már az ősszel elérhetjük. Játékosaim és a csapatért dolgozók minden dicséretet megérdemelnek. Hogy mi a véleményem Oláh Lórántról? Tavasszal több mérkőzésen láttam őt, nem nagyon ment neki a játék, és kicsit tartottam attól, mennyire lesz kedve a kemény alapozáshoz. Kellemesen csalódtam benne, minden feladatot elsőként végzett el, ennek fényében számomra nem meglepő az őszi teljesítménye. Még sok örömet szerezhet a kaposvári szurkolóknak, feltéve, hogy nem rabolja el tőlünk egy másik csapat. Majd igyekszünk idekötözni...

PINTÉR ATTILA (Győri ETO): – Az első félidőben mi irányítottuk a játékot, akár három gólt is szerezhettünk volna, de öt méterről sem sikerült a kapuba találnunk. Aztán egy elemi hibából mi kaptunk gólt. Én a szünet után sem éreztem ekkora különbséget a két csapat között, úgy vélem, tulajdonképpen mi rúgtunk magunknak három gólt. Ilyen hibákat az élvonalban nem követhet el senki, két középső védő nem rohanhat ki így... Ilyenkor érződik a sok sérülés hatása, az összeszokottság hiánya, de ezzel nem akarom felmenteni a csapatomat. Védekezésben és támadásban is javulnunk kell, hiszek abban, hogy a lehetőséget kapó futballisták bebizonyítják, hogy méltók az ETO mezének viselésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik