NB I: Örülök, hogy a gólommal nyertünk Kispesten – Koszta

Vágólapra másolva!
2017.11.26. 11:01
null
Koszta (jobbra) győztes gólt szerzett volt csapata ellen
Idén nyáron némi meglepetésre távozott a Honvédtól Koszta Márk, a bajnoki címet nyerő együttes jobbszélsője, és a Mezőkövesdhez igazolt, amelynek színeiben szombaton visszatért a Bozsik-stadionba, ahol éppen az ő góljával sikerült a Kövesdnek 2–1-re legyőzni a bajnoki címvédőt.

A 21 éves Koszta a találkozó után klubja honlapjának elárulta, az első percben kapott gól nem törte meg a csapatot és biztos benne, hogy a Mezőkövesd előrébb végez a tabellán, mint ahol jelenleg áll – amivel csak azért nem vállalt nagyot, mert Kuttor Attila brigádja jelenleg a 12., utolsó helyet foglalja el a táblázaton.

„Nagyon örülök, hogy a gólommal sikerült nyernünk Kispesten. Remekül felkészültünk a Honvéd játékából, tudtuk, hogy remek támadóik vannak akiket szerencsére sikerült kikapcsolnunk a játékból. Nem tört meg minket az első percben kapott gól, Novák Csanád góljával hamar egyenlítettünk, a második félidőben pedig többször is megrúghattuk volna a harmadik gólunkat amivel már korábban eldőlt volna ez a meccs.”

„Mi végig játszottuk az alapjátékunkat, a Honvéd pedig csak ívelgetett, így megérdemelten nyertünk. Nagy fegyvertény a bajnok otthonából elhozni a három pontot, de úgy érzem már ősszel Mezőkövesden is nyerhettünk volna, akkor azonban pechünk volt. Ez a csapat jóval többre képes mint ahol jelenleg áll, én biztos vagyok benne, hogy sokkal előrébb fogunk végezni a bajnokság végén. Rengeteget dolgozunk azért, hogy sikeresek legyünk, ennek meglesz a gyümölcse. Jólesett, hogy Kispesten szeretettel fogadtak a szurkolók, köszönöm nekik mindezt” – mondta Koszta Márk a Mezőkövesd hivatalos honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik