NB I: Nem akarom eladni a DVTK-t! - Leisztinger

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.20. 16:22
Fekete Zsuzsa újságíró, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK ismert rajongója többedmagával, más szurkolókkal együtt találkozót kért és kapott a Diósgyőr tulajdonosától, Leisztinger Tamástól. A megbeszélésről saját Facebook-oldalán számolt be, ebből idézünk alább.

„Nem akarom eladni a DVTK-t!" – jelentette ki határozottan Leisztinger Tamás, a Diósgyőr tulajdonosa, majd hozzátette: nem is lenne kinek, mert nem nyüzsögnek a klub iránt érdeklődők, konkrétan senki nem kereste meg vételi ajánlattal.„Nem akarom eladni a DVTK-t!" – jelentette ki határozottan Leisztinger Tamás, a Diósgyőr tulajdonosa, majd hozzátette: nem is lenne kinek, mert nem nyüzsögnek a klub iránt érdeklődők, konkrétan senki nem kereste meg vételi ajánlattal.

A vállalkozó láthatóan szomorúan és értetlenségének hangot adva szólt a DVTK másik tulajdonosával, az önkormányzattal kialakult feszült viszonyról, amit azzal a példával is alátámasztott, hogy a klubot teljesen kizárták a stadionavató mérkőzés szervezéséből, és még azt is elutasították, hogy a DVTK öt perc megszólalási lehetőséget kapjon a megnyitón.

„Nem vagyok naiv, sok mindent megéltem az üzleti életben – folytatta Leisztinger Tamás. – De amikor bekopognak hozzám a szakemberek és azzal traktálnak, hogy ezt és ezt a külföldi játékost most és azonnal le kell igazolni, mert ez a focista tuti, hogy fantasztikus teljesítménnyel rukkol ki, akkor már tudom, mi van a dolog mögött."

A teljes beszámolót itt olvashatják el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik