A korábban a Hertha BSC-ben is játszó, tunéziai felnőttválogatott középpályás videónkban elmondja, hogyan érzi magát Magyarországon, miként élte meg a Soroksár elleni kupapárharcot, s mit vár a hétvégi, Ferencváros elleni bajnokitól. 

„Már nagyon várom a Fradi elleni mérkőzést – mondta. – Nehéz meccs lesz egy nagyon erős csapat ellen, ezen a találkozón meg kell mutatnunk a kvalitásunkat. Mi leszünk otthon, biztosan nem fogunk félve a pályára lépni, aztán meglátjuk, mi lesz. Azt gondolom, hogy a kupadöntő most a legfontosabb a klubnak, az viszont biztos, hogy senkitől nem félünk.”

Arról is beszélt, hogy nem szenved önbizalomhiányban amiatt, hogy a Soroksárnak lőtt gólja előtt két hónapig nem talált be a kapuba. Bár reméli, hogy a következő meccseken is eredményes lesz, a legfontosabbnak a Honvéd sikerét tartja. 

MAGYAR KUPA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
SOROKSÁR–BUDAPEST HONVÉD 0–3 (0–1)
Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep. V: Pintér Csaba
SOROKSÁR:
Kovács Dániel – Molnár, Valencsik, Gyömbér, Bor – Huszák, Csernik (Tamási, 67.) – Kundrák, Derekas (Pál, a szünetben), Lőrinczy – Erdélyi (Korozmán, 74.). Vezetőedző: Lipcsei Péter
HONVÉD: Horváth A. – Batik, Kamber, Kálnoki-Kis – Lovric, Nagy G., Heffler T., Ben-Hatira (Tischler, 73.), Kukoc – Szendrei (Danilo, a szünetben), Holender (Májer, 64.). Vezetőedző: Supka Attila
Gólszerző: Ben-Hatira (16. – 11-esből), Danilo (89.), Tischler (91.)
Továbbjutott: a Honvéd, 5–1-es összesítéssel.

DEBRECENI VSC–MOL VIDI FC 0–3 (0–0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 3400 néző. Vezette: Iványi 
Gólszerző: Futács (66.), Elek Á. (72.), Huszti (92. – 11-esből)
Továbbjutott: Mol Vidi, két győzelemmel, 4–0-s összesítéssel.