NB I: Lendváról vett kölcsön középpályást a ZTE

Vágólapra másolva!
2020.01.15. 17:02
A ZTE hivatalos honlapjának közlése szerint a klub fél évre kölcsönvette a szlovén másodosztályban szereplő Lendva 23 éves horvát középpályását, Stjepan Ostreket.

A ZTE hivatalos honlapján ismertette új szerzeménye eddigi pályafutását, és eszerint Ostrek fiatalon az akkor az olasz élvonalban szereplő Catania U19-es csapatánál szerepelt, aztán az NK Koprivnica, a Slaven Belupo, az NK Varazdin és a Medjimurje játékosa volt, majd 2017-ben érkezett a Lendvához, ahol 76 bajnokin 17 gólt szerzett – az őszi idényben 19 meccsen öt alkalommal volt eredményes, a Szlovén Kupában pedig 3/3 a mérlege.

„Örömmel érkeztem Zalaegerszegre, hiszen bár Lendván is jól éreztem magam, a magyar első osztályba igazolás előrelépés számomra – mondta a szerződés aláírása után Stjepan Ostrek a ztefc.hu munkatársának. – Már ősszel is edzettem néhány alkalommal a ZTE-vel, így a beilleszkedéssel nem volt gondom, már ismerem a stábot és a játékostársakat is. Nagy terveim vannak, szeretnék bizonyítani, és minél többet segíteni a csapatnak a célok elérésben.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE FC-NÉL
Érkezők: Eric McWoods (amerikai, szabadon igazolhatóként), Meshack Ubochioma (nigériai, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Stjepan Ostrek(horvát, NK Nafta – Szlovénia)
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Florijan Raduha
(szlovén, NK Nafta – Szlovénia, próbajáték), Ziga Zivko(szlovén, NK Nafta – Szlovénia, próbajáték)
Távozók:
Devecseri Szilárd (Szombathelyi Haladás, szabadon igazolhatóként), Miroszlav Grumics (szerb-magyar, Szeged-Csanád GA, szabadon igazolhatóként), Oleh Hologyuk (ukrán), Hudák Martin (Szeged-Csanád GA, szabadon igazolhatóként), Kiss Máté (ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/
érdeklődnek irántuk:
Szépe János (szlovákiai)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik