NB I: korábbi játékosa egy franciát ajánlott a Kövesdnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.12. 10:34
Francia labdarúgót szerződtethet az NB I-ben szereplő Mezőkövesd – tudta meg a boon.hu.

George Menougong – aki 2013 és 2014 között volt a gárdánál, jelenleg játékosügynökként tevékenykedik – csütörtökön Mezőkövesden járt.George Menougong – aki 2013 és 2014 között volt a gárdánál, jelenleg játékosügynökként tevékenykedik – csütörtökön Mezőkövesden járt.

Játékosügynök vagyok, ez az egyik elfoglaltságom. A klub szakmai vezetésének figyelmébe ajánlottam egy francia nemzetiségű játékost, aki azonban még nincs itt. Konkrétumokról egyelőre nem számolhatok be, mert most még csak a kezdőrúgást végeztem el, aztán vagy jön, vagy nem.”

Siroki Krisztián, a Mezőkövesd technikai igazgatója beszélt a távozóról, valamint a várható távozókról is.

Tomás Tujvel már aláírt a Videotonhoz, volt kapusunk így a bajnoki cím egyik várományosánál folytatja pályafutását. Köböl Mátéval szerződést bontottunk, arról egyelőre nincs tudomásunk, hogy hová megy. Csirmaz Istvánt és Murai Márkot egyaránt NB II-es csapatnak adjuk kölcsön, míg Jakub Brasen, Paul Keita, Martin Krnác és Tomás Majtán ügye még függőben van.”


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők: Bognár István (Ferencváros), Horváth Tamás (Videoton)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Stipe Bacelic-Grgic (horvát, Puskás Akadémia), Gál Benedek (Ózd, próbajáték), Molnár Gábor (Puskás Akadémia), Oláh Bálint (Diósgyőr), Szalay Alex (Felsőtárkány, próbajáték)
Távozók: Tomás Tujvel (szlovák, Videoton), Köböl Máté (szlovákiai, ?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Jakub Brasen (szlovák), Paul Keita (szenegáli), Csirmaz István (kölcsönbe, ?), Martin Krnác (szlovák), Tomás Majtán (szlovák), Murai Márk (kölcsönbe, ?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik