NB I: kis csoportokban a ZTE is elkezdte az edzéseket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.04.14. 23:09
null
A ZTE a bajnokságban legutóbb Debrecenben vendégszerepelt (és győzött 3–0-ra), kedden Zalaegerszegen folytatta a munkát a csapat négy-öt fős csoportokban (Fotó: ZTE FC, archív)
A ZTE FC labdarúgócsapata kedden – a már korábban munkába álló Ferencvároshoz és Kisvárdához hasonlóan – kis csoportokban elkezdte az edzéseket.

 

„Csapatunk ma délután egy hónapot követően találkozott ismét a hátsó edzőpályán. Az elmúlt hetekben a játékosok otthon, egyéni edzésekkel próbálták formában tartani magukat, ez azonban hosszú távon nem fenntartható, így elkezdtük a kiscsoportos edzéseket” – adta hírül a ztefc.hu.

A labdarúgók négyes, ötös csoportokbanvégeznek feladatokat a biztonságos távolság megtartásával, testi érintkezés nélkül. A szakmai stáb a kialakult helyzetre tekintettel speciális feladatokat dolgoz ki.

A futballisták nem mennek be az öltözőbe, átöltözve érkeznek az edzőpályára, és nem találkoznak a klub más alkalmazottaival sem. A kiscsoportos edzéseken nem kötelező a részvétel, aki ezt fokozottan veszélyesnek érzi, egyénileg, edzői felügyelettel is végezheti a gyakorlatokat – derül ki a klub tájékoztatásából.

Mint ismeretes, a labdarúgó NB I küzdelmei márciusban, a 25. fordulót követően szakadtak félbe a koronavírus-járvány miatt, a folytatásról még nem született döntés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik