NB I: kihagyja a rajtot a kameruni válogatott játékos

Vágólapra másolva!
2018.07.15. 13:45
A Puskás Akadémiától a Mezőkövesdhez visszatért kétszeres kameruni válogatott középpályás, Patrick Mevoungou combsérülése miatt kihagyja a labdarúgó NB I jövő heti rajtját.

A védekező középpályás még az elmúlt idényben sérült meg, most egyéni edzésterv alapján készül, de a diagnózisok szerint két héten belül bekapcsolódhat a csapat munkájába – olvashatjuk a mezőkövesdi csapat honlapján, a mezokovesdzsory.hu-n. mezokovesdzsory.hu-n.

Pánikra nincs oka az együttest vezető Kuttor Attilának: a héten igazolt ukrán Mihajlo Meszhi, illetve Iszlai Bence és Oláh Bálint is ezen a poszton futballozik, de Frano Mlinar is bevethető itt.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők:Egyed Balázs(Putnok FC),Mihajlo Meszhi(ukrán, FK Sztal – Ukrajna),Patrick Mevoungou(kameruni, Puskás Akadémia),Nagy Richárd(Vác FC),Szakály Dénes(Paksi FC, szabadon igazolhatóként),Szappanos Péter(ZTE FC),Vajda Sándor(Balmazújváros)
Kölcsönbe érkezők:Silye Erik(Ferencváros – legutóbb kölcsönben Soroksár)
Kölcsönből visszatérők: Csirmaz István(Szolnoki MÁV),Peter Sulek(szlovák, MFK Karviná – Csehország, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók:Bognár István(MTK Budapest, szabadon igazolható),Fótyik Dominik(Kazincbarcika, szabadon igazolhatóként),Gohér Gergő(szabadon igazolható),Horváth Tamás(ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként),Misák Patrik(szlovákiai, szabadon igazolható),Murai Márk(kazincbarcikai kölcsön után szabadon igazolható),Fabrice Onana(kameruni, szabadon igazolható),Tarczy Pál(szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:Baracskai Roland(ETO FC Győr),Novák Csanád(ZTE FC)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Koszta Márk

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik