NB I: két alapemberével hosszabbított a Mezőkövesd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.10.09. 15:24
Két játékosával is szerződést hosszabbított szerdán a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd. A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint Vadnai Dániel kettő, Pillár Róbert három évvel megtoldotta jövő nyáron lejáró megállapodását.

Vadnai Dániel 2017 nyarán az MTK-tól érkezett Mezőkövesdre, ahol alapemberré vált: az elmúlt két évben 65 mérkőzésen lépett pályára, egy gólt szerzett és nyolc gólpasszt jegyzett. A 30 éves balhátvéd szerződése 2022 nyaráig érvényes az új megállapodás értelmében.Vadnai Dániel 2017 nyarán az MTK-tól érkezett Mezőkövesdre, ahol alapemberré vált: az elmúlt két évben 65 mérkőzésen lépett pályára, egy gólt szerzett és nyolc gólpasszt jegyzett. A 30 éves balhátvéd szerződése 2022 nyaráig érvényes az új megállapodás értelmében.

Pillár Róbert szintén két évvel ezelőtt érkezett a borsodiakhoz, eddig 48 NB I-es bajnokin lépett pályára, három gólja mellett egy gólpassza is van. A 28 éves belső védő 2023 nyaráig kötelezte el magát a Mezőkövesdnél, amely nyolc forduló után a második a tabellán a Mol Fehérvár mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik