NB I: katari milliók érkezhetnek a Győri ETO-hoz - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.20. 07:56
A Kisalföldnek egy egyelőre a neve elhallgatását kérő menedzser elmondta: a közép-európai üzletekkel kapcsolatban őt bízta meg egy katari befektetőcsoport, az első számú célpontjuk Győr.

A katari csoport képviselői érdeklődését már korábban felkeltette az ETO FC működése, az Audi szponzorációja, személyesen nézték meg a létesítményt és a várost is. Ha a katariak sikerrel járnak a tárgyalásokon, a Győri ETO lehetne rövid időn belül a leggazdagabb magyar klub.

Természetesen már az ETO-nál is megkezdődött a jövő évi keret kialakítása. A lap szerint elképzelhető, hogy a télen a spanyol Elchével hírbe hozott Lubos Kamenár iránt ismét lesz külföldi érdeklődés. Úgy tudják, az ETO-nál akkor is erősíteni kívánnak ezen a poszton, amennyiben a szlovák kapus, akinek 2016. június 30-ig van szerződése, továbbra is Győrött marad.

Nemzetközi szintű kapusból a hazai piacról elég kicsi a merítési lehetőség, ezért valószínűbb, hogy Kamenárnak légiós vetélytársa lehet a nyáron kezdődő új bajnoki szezonban. A Nemzeti Sport Online információi szerint a diósgyőriek horvát kapuvédője, Ivan Rados lehet az egyik kiszemelt. Azért is várható változás kapusposzton, mert Pogacsics Krisztiánnak lejár a szerződése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik