NB I: Herczeg András elégedett igazi csapatként játszó embereivel

Vágólapra másolva!
2010.10.03. 19:44
Herczeg András, a Debrecen klubmenedzsere futballistái fegyelmezett csapatjátékát dicsérte a Sport Televízió mikrofonja előtt a DVSC-TEVA–Vasas (3–1) NB I-es labdarúgó-mérkőzést követően, míg Gianni Dellacasa, a Vasas szakvezetője az egyéni hibákat kárhoztatta, és nem ment el szó nélkül csapata két meg nem adott gólja mellett sem.

HERCZEG ANDRÁS: – Nagyon jól kezdtünk, fegyelmezetten, igazi csapatként futballoztunk. Az első félidőben kifejezetten jó játékot nyújtottunk, talán csak a második játékrész vége felé színeztük túl a játékot, azaz voltunk túlságosan is nyugodtak a vezetés birtokában. Jobb lett volna akkor is racionálisan befejezni a támadásokat, de úgy vélem, így is magabiztosan nyertük meg a mérkőzést. HERCZEG ANDRÁS: – Nagyon jól kezdtünk, fegyelmezetten, igazi csapatként futballoztunk. Az első félidőben kifejezetten jó játékot nyújtottunk, talán csak a második játékrész vége felé színeztük túl a játékot, azaz voltunk túlságosan is nyugodtak a vezetés birtokában. Jobb lett volna akkor is racionálisan befejezni a támadásokat, de úgy vélem, így is magabiztosan nyertük meg a mérkőzést.

GIANNI DELLACASA: – Két ilyen egyéni hiba miatt kapott gólt követően nehéz szaladni az eredmény után, különösen, ha az egyik legjobb magyar csapat az ellenfél. Azt azért meg kell jegyeznem, hogy a mérkőzésen hat gól született, de ezekből sajnos csak négyet adtak meg... A következő fordulókban olyan csapatokkal játszunk, amelyek ellen elvben könnyebb lesz pontot szerezni, remélem, kikapaszkodunk a gödörből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik