NB I: Hegedüs Lajos Paksra igazolt – hivatalos

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.07.23. 10:50
null
Hegedüs Lajos Paksra igazolt (Fotó: Micheller Szilvia)
Ahogy a Nemzeti Sport előre jelezte, a Puskás Akadémiától távozó Hegedüs Lajos Pakson folytatja pályafutását – jelentette be a tolnai klub hivatalos honlapján. A rutinos kapus két évre írt alá.

 

„Nagyon örülök, hogy csatlakozhattam a csapathoz, hiszen – véleményem szerint – nagyon jó játékoskeretről beszélhetünk. Az elmúlt idényben sajnos nem jött ki a valós teljesítmény, de remélem, idén segíthetek, hogy feljebb lépjen a gárda” – nyilatkozott a paksifc.hu-nak Hegedüs a szerződés aláírását követően.

Haraszti Zsolt pedig így vélekedett a 2020-as nyári átigazolási szezon ötödik érkezőjéről. „Hegedüs Lajost nem kell bemutatni az NB I-ben, kiváló kapusról beszélhetünk, és nagyon örülünk, hogy minket választott.”

Hegedüs az MTK-ban nevelkedett, és két rövidebb, kölcsönben (Siófokon és Pécsen) eltöltött időszakot leszámítva több mint 14 évig tartozott a kék-fehérekhez. 2016-ban szerződött a Puskás Akadémiához, az előző idényben 25 bajnoki meccsen védett a bronzérmes PAFC-ban, pályafutása során összesen pedig 221 alkalommal szerepelt már az NB I-ben.

A Paksi FC-ben az előző évadban a 24 éves Rácz Gergő 21 bajnokin játszott, a rutinosabb, 32 éves Holczer Ádám 12 találkozón szerepelt, arról egyelőre nincs hír, hogy valamelyikük távozna, így az új idényben még nagyobb versenyhelyzet alakulhat ki a tolnaiaknál kapusposzton.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Ádám Martin (Kaposvári Rákóczi), Bognár István (MTK Budapest), Hegedüs Lajos (PAFC), Lorentz Márton (BFC Siófok),Nagy Richárd (Kaposvári Rákóczi), Sajbán Máté (Mezőkövesd, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Egerszegi Tamás (Diósgyőri VTK, ?), Kővári Róbert (BFC Siófok), Molnár Dominik (NK Nafta 1903 – Szlovénia), Nagy Richárd (Veszprém)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Báló Tamás (Dunaújváros), Bor Dávid (Csíkszereda – Románia), Kecskés Tamás (BFC Siófok), Kesztyűs Barna (Bp. Honvéd – kölcsön után végleg), Könyves Norbert (ZTE), Poór Patrik (Debreceni VSC, szabadon igazolhatóként), Simon Márk (szabadon igazolható – legutóbb Tiszakécske kölcsönben), Zachán Péter (Fjölnir – Izland)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik