NB I: Hegedűs János elfogadta Sigér Dávid bocsánatkérését

Vágólapra másolva!
2019.02.26. 14:09
null
Sigér Dávid is rögtön tudta, hogy nagy a baj (Fotó: Tumbász Hédi)
Sigér Dávid, az FTC labdarúgója elnézést kért Hegedűs Jánostól, a Puskás Akadémia futballistájától, akit szombati ütközésük után kórházba kellett szállítani.

A Ferencváros szombaton 4–0-ra elintézte a Puskás Akadémiát, ám a találkozó az eszméletlenül elterülő Hegedűs János esete miatt is emlékezetes maradt. A Sigér Dáviddal történt ütközést követően nyakmerevítőben mentőautóba tett 22 éves felcsúti futballista agyrázkódást szenvedett, s mint később kiderült, a fél arcát nem érezte a Sigér Dáviddal történt ütközést követően.

Sigér Dávid hétfőn telefont ragadott, hogy szóban is elnézést kérjen a felcsúti játékostól.

„Miután nem volt meg Hegedűs János telefonszáma, még a mérkőzés napjának estéjén írtam neki a közösségi oldalon, hogy remélem, nincsen nagy baj, és hamar rendbe jön – mondta lapunknak a Ferencváros 28 esztendős középpályása. – Hétfőn azonban telefonon is felhívtam, hogy elnézést kérjek. Néhány percet beszélgettünk, semmiféle neheztelést nem éreztem a hangján, elfogadta a bocsánatkérésemet. Sőt, megköszönte, hogy felhívtam, jólesett neki.”

Sigér Dávid az esetet azóta nem nézte vissza, Hegedűs János azonban többször is. A ferencvárosi játékostól megtudtuk, hogy a felcsúti hátvéd a találkozóból jóformán semmire sem emlékszik, csak a mérkőzés elejéről van meg neki néhány mozdulat.

„János elmondta, hogy szinte semmire sem emlékszik, nagyjából húsz-huszonöt perc kiesett neki a meccsből, és az az időszak is, amíg a kórházba szállították – mondta Sigér Dávid. – Ő többször is visszanézte a szituációt, a halántéka és a fogsora hátsó részének környéke ütközött a fejbúbommal. Én olcsón megúsztam, neki még most is mozog két foga. A fejem búbja nekem is fáj még, de ez legyen a legnagyobb bajom.”

A felcsúti játékost már kiengedték a kórházból, ám edzésen egyelőre nem vehet részt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik