NB I: „Grófért jött ajánlat, joggal mondott nemet a Honvéd”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.22. 12:53
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Honvéd labdarúgócsapatának kapusa, Gróf Dávid iránt élénk érdeklődés mutatkozik külföldről. A játékos menedzserétől, Illés Zoltántól megtudtuk, konkrét ajánlatot is kaptak a kispestiek, de azt a játékosügynök szerint jogosan utasították el. Így pedig az is könnyen előfordulhat, hogy kitölti a nyárig szóló szerződését a piros-feketéknél.

Legutóbb a Kasimpasa érdeklődéséről számoltunk be Gróf Dáviddal kapcsolatban, de a török klub azóta már igazolt egy kapust az olasz Simone Scuffet személyében, akit az Udinesétől vettek kölcsön, így a török vonal már nem aktuális. Ezek után arról érdeklődtünk a kispesti játékos menedzserénél, hogy a korábbi lehetőségek közül – japán és amerikai megkeresésről is lehetett hallani – aktuális lehet-e még valamelyik.a Kasimpasa érdeklődéséről számoltunk be Gróf Dáviddal kapcsolatban, de a török klub azóta már igazolt egy kapust az olasz Simone Scuffet személyében, akit az Udinesétől vettek kölcsön, így a török vonal már nem aktuális. Ezek után arról érdeklődtünk a kispesti játékos menedzserénél, hogy a korábbi lehetőségek közül – japán és amerikai megkeresésről is lehetett hallani – aktuális lehet-e még valamelyik.

„Várakozó állásponton vagyunk. Jelenleg az amerikai és a japán érdeklődés sem aktuális. Ciprusról kapott egy konkrét ajánlatot a Honvéd, de azt teljes joggal nem fogadta el a kispesti klub” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Gróf Dávid menedzsere, Illés Zoltán.

„A Honvéd mellett szól, hogy a klubnál tavasszal is számítanak Dávidra, hogy az ő segítségével ismét kiharcolhassák a nemzetközi szereplést. Ezért nem is akar mindenképpen váltani már a télen, hiszen jól érzi magát Kispesten. A nyáron pedig lejár a szerződése, így várhatóan még kedvezőbb ajánlatok közül választhat, mint most. Persze az átigazolási időszak még nem zárult le, és ha a Honvéd megfelelő ajánlatot kap érte, akkor még a télen is lehet szó klubváltásról” – tette hozzá a játékosügynök.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Zakaria Beglarisvili (grúz, Flora Tallinn – Észtország)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Mohamed Mezgrani (algériai, USM Alger – Algéria, próbajáték)
Távozók: Baráth Botond (Sporting Kansas City – Egyesült Államok, szabadon igazolhatóként), Deák István (szerbiai, szabadon igazolható), Hidi Patrik (szabadon igazolható – érdeklődnek iránta: Lengyelország), Holdampf Gergő (Szombathelyi Haladás, szabadon igazolhatóként), Tomás Pilík (cseh, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: 1. FK Príbram – Csehország)
Kölcsönbe távozók: Kovács Nikolasz (Balmazújváros)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Gróf Dávid, Májer Milán (Dorogi FC), Pölöskei Zsolt (átadólistán)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik