NB I: felmérések a DVTK-nál, jövő héten kezd a Paks

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.18. 22:31
A labdarúgó NB I július 21-i rajtjára készülő DVTK-nál orvosi felmérésekkel, majd erőnléti edzéssel kezdődött el az új szezon. A Paksnál a legtöbb csapattal ellentétben csak a jövő héten hétfőn kezdik a munkát.

A DVTK klubhonlapjának beszámolója szerint a játékosok hétfő délelőtt Debrecenben vettek részt orvosi vizsgálaton, majd délután három csoportban Dobos Attila erőnléti edző vezetésével erőnléti és állóképességi felmérés szerepelt a programban.DVTK klubhonlapjának beszámolója szerint a játékosok hétfő délelőtt Debrecenben vettek részt orvosi vizsgálaton, majd délután három csoportban Dobos Attila erőnléti edző vezetésével erőnléti és állóképességi felmérés szerepelt a programban.

A miskolciak kerete az első foglalkozáson még meglehetősen hiányos volt, hiszen Fernando Fernández vezetőedző több alapemberének is extra szabadságot adott.

A DVTK NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:június 18.
Edzőtábor: ?
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 30., 9.30: DVTK–Kazincbarcika
Július 4., 18.00: DVTK–Partizán Bardejov (szlovákiai, Bártfa)
Július 7., 18.00: DVTK–Kisvárda
Július 11.: PAFC–DVTK
Július 14., 18.00, Telki: DVTK–Maccabi Netanya (izraeli)

A Paks hivatalos honlapján található beszámoló szerint a csapat – a legtöbb NB I-es klubbal ellentétben – csak június 25-én kezdi meg a felkészülést. A programjukkal kapcsolatban egyelőre csak annyi biztos, hogy július 2-tól egy hétre Bükre utaznak edzőtáborozni.

A PAKS NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:június 25.
Edzőtábor: július 2–8., Bük
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Még nincsenek lekötve

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik