NB I: Az egyik szemem sír, a másik nevet – Pintér Attila

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.03. 18:22
A Mezőkövesd Zsóry hazai környezetben két góllal (2–0) nyert a címvédő Ferencváros ellen az NB I 18. fordulójában. A győztes hazaiak vezetőedzője, Pintér Attila szerint az ő akaratuk érvényesült, míg Máté Csaba, az FTC pályaedzője úgy látta, az egyéni védelmi hibák pecsételték meg a sorsukat.

„Az egyik szemem sír, a másik nevet – nyilatkozta a lefújást követően a találkozót közvetítő M4 Sportnak Pintér Attila. – A mérkőzésen inkább a mi akaratunk érvényesült. Egygólos vezetésünk után több alkalommal is lehetőségünk volt a gólszerzésre. Ziccereket vezethettünk, ám Dibusz Dénes többször bravúrral védett. Gratulálok a fiúknak. A nyáron rövid volt az időnk a pihenőre és a felkészülésre, így idő kellett, amíg a mozgásokat, rendszereket begyakoroltuk. De folyamatosan keményen dolgoztunk ennek érdekében, mert hittem és hiszek abban, hogy a munka mindig meghozza a gyümölcsét.”Pintér Attila. – A mérkőzésen inkább a mi akaratunk érvényesült. Egygólos vezetésünk után több alkalommal is lehetőségünk volt a gólszerzésre. Ziccereket vezethettünk, ám Dibusz Dénes többször bravúrral védett. Gratulálok a fiúknak. A nyáron rövid volt az időnk a pihenőre és a felkészülésre, így idő kellett, amíg a mozgásokat, rendszereket begyakoroltuk. De folyamatosan keményen dolgoztunk ennek érdekében, mert hittem és hiszek abban, hogy a munka mindig meghozza a gyümölcsét.”

„Ebben a mérkőzésben benne volt minden. A döntetlenszagú első félidő végén durva egyéni hibánkat kihasználva jutott vezetéshez a hazai csapat, amely ezt követően kontrázhatott – mondta az eltiltott Thomas Doll vezetőedző helyett segítője, Máté Csaba. – A második félidőben minden tőlünk telhetőt megtettünk az egyenlítésért, többet birtokoltuk a labdát, de a második hazai gól megpecsételte a sorsunkat. Ezt a találatot is óriási egyéni hiba előzte meg, hiszen hátul úgy veszítettük el a labdát, hogy azt birtokolta a védőnk. Aki a Fradiban játszik vagy játszott, az hozzászokott, hogy az ellenfelek számára mindig ez az év mérkőzése. Ezúttal sem éreztem ezt másként. A hazai tizenhatoson belüli kezezést a kispadról nem láttuk tisztán, erről nem foglalnék állást, de a közelben lévő játékosaink reklamáltak a játékvezetőnél.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik