NB I: A végén már önveszélyesek voltunk - Garami

Vágólapra másolva!
2013.08.09. 21:34
A Haladás egygólos győzelmet aratott az MTK Budapest vendégeként az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. A hazaiak szakmai igazgatója, Garami József szerint nagyot hibáztak a gól előtt, míg a vendégek vezetőedzője, Artner Tamás szerint egy góllal mindenképpen megérdemelték a győzelmet.

„A helyzet az, hogy a Haladás jó csapat, de úgy gondolom, 70 percig hasonló erényeket mutattunk be, helyzeteink is voltak. Hibáztunk a gól előtt, megkontrázott bennünket a Haladás. A második félidő feléig nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítés érdekében, de nem jött össze. A végén már olyan próbálkozásaink is voltak, amelyek önveszélyesek voltak, hiszen nagyon kinyíltunk. Sajnálom, hogy nem tudtuk megszakítani ezt a negatív sorozatot, és egyúttal gratulálok a szombathelyieknek a győzelemhez" – nyilatkozta a Duna Televíziónak az MTK szakmai igazgatója, Garami József.Garami József.

„Gratulálok a csapatomnak, és egyúttal gratulálok Garami Józsefnek is a születésnapjához. Szeretnék én is így kinézni 70 évesen. Nagy öröm ez számunkra, hiszen nehéz sorsolásunk van. Három meccsből négy pontunk van, és ezután jön még csak a Debrecen. A második félidő közepe nagyon nehéz volt, hiszen az MTK rajtunk volt, ekkor rúgott kapufát is, de úgy érzem, hogy a meccs egészét tekintve egy góllal mindenképpen megérdemeltük a győzelmet. A két cserénk változtatott a játékunk ritmusán, és utána még jobban eldönthettük volna a mérkőzést. Simon Ádámot azért játszattuk, hogy stabilak legyünk ott középen, Radó Andris pedig nagy értéke a csapatnak. Elmúlt három forduló, gólokat rúgott, gólpasszokat adott, tizenegyeseket csinált, azt lehet mondani még jobb formában van, mint tavasszal. De örülök Ugrainak Rolinak is, aki gólt tudott most szerezni" – értékelte a mérkőzést a haladás vezetőedzője, Artner Tamás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik