NB I: a Serie A-ból figyelték a Fehérvárról távozó válogatottat

Vágólapra másolva!
2020.07.02. 19:09
null
Vinícius kilenc év után távozott Fehérvárról (Fotó: Tumbász Hédi)
Exkluzív interjút készített a Mol Fehérvár FC-től kilenc év után távozó Viníciusszal az olasz calciomercato.it, amely szerint a közelmúltban néhány Serie A-s klub figyelte a magyar válogatott labdarúgót.

 

A 30 esztendős brazil származású, magyar válogatott védőnek lejárt a szerződése a székesfehérvári klubnál, amelyhez 2011-ben igazolt. A hétszeres válogatott futballista jelenleg szabadon igazolható.

Az átigazolási piacra szakosodott portál szerint Vinícius teljesítményét több olasz első osztályú klub nyomon követte a közelmúltban. Ennek kapcsán – többek között arról is – megkérdezték a védőt, játszana-e a Serie A-ban.

„Még nem volt időm, hogy a jövőmről gondolkodjak. Ezt rábízom a képviselőimre. Ők tudják, mit szeretnék, s e szerint dolgoznak. A Serie A kétségkívül a világ egyik legrangosabb bajnoksága. Személy szerint nekem is az egyik kedvencem. Rendszeresen szoktam tanulmányozni a védők játékát. Tetszik a Juventus és az Inter, illetve a Napoli és a Roma védelme is irigylésreméltó. Nagy rajongója vagyok Giorgio Chiellininek. Számomra példakép, játékosként és emberként egyaránt” – nyilatkozta Vinícius, aki elárulta, két nagy álma van: az egyik, hogy pályára lépjen a Bajnokok Ligája főtábláján, a másik pedig, hogy a magyar válogatottal részt vegyen az Európa-bajnokságon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik