NB I: a Paksi FC élvezheti a fényterápia jótékony hatásait

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.06. 13:33
Együttműködési megállapodást kötött a Paksi FC labdarúgócsapatával a Zepter Magyarország, amelynek Bioptron lámpáit régóta használják különböző sérülések gyógyítására.

„A Zepter jelmondata a Live Better – Live Longer (ami annyit jelent, hogy Élj jobban – Élj tovább), vagyis egy jobb, hosszabb, egészségesebb élet biztosítása a különféle termékeinket használók számára. A sport és az egészség kéz a kézben jár, ezért is gondoltuk úgy, hogy sportklubokat is támogatunk. A magyar labdarúgás élvonalában szereplő csapatok közül a Paksi FC-t választottuk ki elsőként, amely részesedhet a Bioptron fényterápia jótékony hatásaiból” – mondta Dudás László, a Zepter Magyarország ügyvezetője a klub hivatalos honlapján.„A Zepter jelmondata a Live Better – Live Longer (ami annyit jelent, hogy Élj jobban – Élj tovább), vagyis egy jobb, hosszabb, egészségesebb élet biztosítása a különféle termékeinket használók számára. A sport és az egészség kéz a kézben jár, ezért is gondoltuk úgy, hogy sportklubokat is támogatunk. A magyar labdarúgás élvonalában szereplő csapatok közül a Paksi FC-t választottuk ki elsőként, amely részesedhet a Bioptron fényterápia jótékony hatásaiból” – mondta Dudás László, a Zepter Magyarország ügyvezetője a klub hivatalos honlapján.

A paksiak ügyvezetője, Balog Judit szerint a céghez hasonlóan a futballklub ugyanazt a megbízhatóságot, kiszámíthatóságot képviseli. „A sportágak közül a labdarúgás az, amit a legtöbben kísérnek figyelemmel, így mi is több ember figyelmét fel tudjuk hívni az egészséges, jobb életre.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik