NB I: a Paks profi szerződést kötött gólerős fiataljával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.25. 19:25
null
Szendrei Ákos és édesapja (Fotó: paksifc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC hivatalos honlapján közölte, hogy profi szerződést kötött Szendrei Ákossal. A 16 éves játékos eddig 137 mérkőzésen 147 gólt szerzett a tolnaiak utánpótláscsapataiban.

„Nagyon boldog vagyok, mivel gyerekkori álmom vált valóra. Mindig is az volt a célom, hogy egyszer profi játékos legyek, ezen túl külön öröm számomra, hogy ezt ott értem el, ahol születtem és felnőttem. Következő vágyam, hogy amint lehet, bemutatkozhassak a felnőttcsapatban” – idézi a paksifc.hu Szendrei Ákost – akinek édesapja, Szendrei József is labdarúgó volt – szerződése aláírását követően.

„Mindig nagy öröm, ha saját nevelésű játékosunknak tudunk profi szerződést adni. Ákos személyében egyértelműen egy roppant tehetséges fiatalemberről beszélünk, aki, ha így fejlődik, reális esélye lesz egy-két éven belül bemutatkozni a felnőttek között is. Fontos, hogy ezzel nem záródik le a fiatalokkal való foglalkozásunk, úgy gondolom, hamarosan ismét újabb tehetségek kapnak szerződést” – így Haraszti Zsolt ügyvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik