NB I: a Liverpool korábbi csatára Magyarországon folytathatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.09. 08:58
null
David N’Gog (jobbra) szép emlékeket őriz Magyarországról (Fotó: AFP)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a korábban a Paris Saint-Germainben és a Liverpoolban is futballozó David N’Gog megérkezett Budapestre, s lehet, hogy az NB I-be szerződik, miután szerdán már a Honvéddal edzett.

A 29 éves csatár a PSG-ben lett profi labdarúgó, majd három évet töltött el a Liverpool felnőttcsapatában, amelyben összesen 94 tétmérkőzésen lépett pályára és 19-szer volt eredményes. A Poolnál a tartalékok között együtt játszott a jelenleg az RB Leipzigben védő Gulácsi Péterrel, valamint a Budapest Honvédban futballozó Pölöskei Zsolttal is.

N’Gog később szerepelt a Bolton Wanderersnél – amelynél Bogdán Ádám csapattársa volt –, valamint a Swansea Citynél és a Reimsnél is. A közelmúltban a görög és a skót élvonalban szerepelt, az előző három idényben összesen 44 tétmeccsen lépett pályára és 7 gólt szerzett.

Úgy tudjuk, a kameruni felmenőkkel rendelkező, korábban a francia U-válogatottakban is szereplő támadó iránt a Honvéd érdeklődik, szerdán meg is érkezett Budapestre és együtt edzett a csapattal, ám a kispesti klub megkeresésünkre egyelőre nem kommentálta a hírt.

N’Gog 2009 őszén a Bajnokok Ligája csoportkörében győztes gólt szerzett a DVSC ellen a Puskás Ferenc Stadionban a Liverpool színeiben.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik