NB I: a Liverpool korábbi csatára aláírt a Honvédhoz – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.10. 11:56
Beigazolódtak a Nemzeti Sport Online információi. A Liverpool FC korábbi csatára, David N’Gog a Budapest Honvéd labdarúgócsapatában folytatja pályafutását – adta hírül a kispesti klub hivatalos honlapja.

Mint arról elsőként beszámoltunk, a 29 éves támadó szerdán érkezett meg Budapestre, s nem sokkal később részt vett a Bp. Honvéd edzésén. A kispestiek péntek délelőtt a hivatalos honlapjukon bejelentették a kameruni felmenőkkel rendelkező, korábban a francia U-válogatottakban is szereplő futballista szerződtetését.Mint arról elsőként beszámoltunk, a 29 éves támadó szerdán érkezett meg Budapestre, s nem sokkal később részt vett a Bp. Honvéd edzésén. A kispestiek péntek délelőtt a hivatalos honlapjukon bejelentették a kameruni felmenőkkel rendelkező, korábban a francia U-válogatottakban is szereplő futballista szerződtetését.

N’Gog a PSG-ben lett profi labdarúgó, majd három évet töltött el a Liverpool felnőttcsapatában, amelyben összesen 94 tétmérkőzésen lépett pályára és 19-szer volt eredményes. A Poolnál a tartalékok között együtt játszott a jelenleg az RB Leipzigben védő Gulácsi Péterrel, valamint a Budapest Honvédban futballozó Pölöskei Zsolttal is. Később szerepelt a Bolton Wanderersnél – amelynél Bogdán Ádám csapattársa volt –, valamint a Swansea Citynél és a Reimsnél is. A Premier League-ben összesen 99 meccsen lépett pályára. A közelmúltban a görög és a skót élvonalban szerepelt, az előző három idényben 44 tétmeccsen 7 gólt szerzett.

N’Gog 2009 őszén a Bajnokok Ligája csoportkörében győztes gólt jegyzett a DVSC ellen a Puskás Ferenc Stadionban a Liverpool színeiben.

DAVID N’GOG ÖSSZES GÓLJA A LIVERPOOLBAN



NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Fousseni N'Ganon Bamba(guineai, Csornomorec Odessza – Ukrajna), Batik Bence (Ferencváros – szabadon igazolhatóként), Holdampf Gergő (Nyíregyháza Spartacus), David N’Gog (francia, Ross County – Skócia, szabadon igazolhatóként), Tomás Pilík (cseh, Zbrojovka Brno – Csehország), Dino Skvorc (horvát, Alaskert – Örményország), Eke Uzoma (nigériai, Balmazújváros – szabadon igazolhatóként), Vadócz Krisztián (Kitchee SC – Hongkong)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Cipf Dominik, Temesvári Attila, Kovács Nikolasz, Szendrei Norbert
Kiszemeltek: Nikola Mitrovics (szerb, legutóbb Wisla Kraków – Lengyelország)
Távozók: Bobál Dávid (Dukla Praha – Csehország, szabadon igazolhatóként), Eppel Márton (Kajrat Almati – Kazahsztán),Göblyös Dániel (dorogi kölcsön után Komárom), George Patrick Ikenne-King (nigériai, MTK Budapest, szabadon igazolhatóként), Tomás Kosút (szlovák), Kovács Dániel (dorogi kölcsön után ESMTK), Davide Lanzafame (olasz, Ferencváros)
Kölcsönbe távozók:Herjeczki Kristóf (Gyirmót FC Győr), Stoiacovici Dávid (Tiszakécske)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Vajda Dániel (dorogi kölcsön után)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik