NB I: a Kisvárdáról távozó Grozav Horvátországban folytathatja

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.06.09. 08:58
null
Grozav déli szomszédaink felé veheti az irányt (Fotó: Balogh László)
Horvát lapértesülés szerint a Slaven Belupo lehet Gheorghe Grozav következő klubja. A román válogatott labdarúgóval márciusban bontott szerződést az NB I-es Kisvárda, mert ő és Iasmin Latovlevici engedély nélkül hazautazott a koronavírus-járvány miatti karantén alatt.

 

A 29 éves Grozav 2019 januárjában igazolt Kisvárdára. A magyar bajnokságban bő egy év alatt 37 találkozón összesen tizenkét gólt szerzett és nyolc gólpasszt adott.

Grozav (és Latovlevici) márciusban a szponzori autókkal hazatértek Romániába, ami miatt a Kisvárda azonnali hatállyal szerződést bontott velük.

Az index.hr szerint a kaproncai Slaven Belupo szerződtetné a 29-szeres román válogatott futballistát, akinek 21 esztendős kézilabdázó barátnője, Sorina Tirca várhatóan az ugyancsak kaproncai Podravkát erősíti a következő idénytől.

A Slaven Belupo a tízcsapatos horvát első osztályban a hetedik helyen áll kilenc fordulóval a bajnokság vége előtt. Érdekesség, hogy itt játszik Stipe Bacelic-Grgic, aki korábban a Puskás Akadémiában és a Mezőkövesdben is szerepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik