NB I: a brazil támadó tavasztól már az MTK-ban folytatná

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 09:17
Myke Bouard Ramos, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK játékosa, de ősszel az NB III-as Kisvárdában szerepelt. A brazil támadó úgy tervezi, a tavasszal már a kék-fehéreknél futballozik.

„Úgy gondolom, ez volt az utolsó meccsem Kisvárdán, és januártól azMTKjátékosa leszek – mondta a szon.hu-nak Myke Bouard Ramos, aki jövő hétfőn utazik haza Brazíliába. – Csupa jó emléket viszek magammal, nagyon hálás vagyok a kisvárdaiaknak, és köszönök szépen nekik mindent. A vezetőknek, a játékostársaknak és a szurkolóknak is. Rengeteg barátot szereztem, együtt éltünk meg sok örömet és sajnos bánatot is.”szon.hu-nak Myke Bouard Ramos, aki jövő hétfőn utazik haza Brazíliába. – Csupa jó emléket viszek magammal, nagyon hálás vagyok a kisvárdaiaknak, és köszönök szépen nekik mindent. A vezetőknek, a játékostársaknak és a szurkolóknak is. Rengeteg barátot szereztem, együtt éltünk meg sok örömet és sajnos bánatot is.”

„Az első fél évem jól sikerült, az ellenfelek is megismertek, és magasabb osztályú csapatok is felfigyeltek rám. Aztán télen jött a bokasérülés, ami után nem tudtam hozzásegíteni csapatomat a bennmaradás kiharcolásához. Így is nagyon balszerencsés körülmények között estünk ki, majd a térdem sérült meg, így az NB III-ban játszott őszi szezon elején sem állhattam rendelkezésre. Az év végére már sokat javult a lábam, bár tudom, nem mindig a legjobb formámat hoztam. Most hazamegyek, megerősítem a lábamat, közben pedig véglegesen eldől a sorsom, de úgy készülök, hogy januártól már azMTKedzésein kell részt vennem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik