NB I: a 22-szeres magyar válogatottnak felajánlják a szerződésbontást

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2018.01.04. 09:56
null
Laczkó Zsolt (balra) a kispesti kölcsön előtt 11 bajnokit játszott a Paksi FC-ben, többet valószínűleg már nem fog (Fotó: paksifc.hu, archív)
A labdarúgó NB I-ben 7. helyen álló Paksi FC-nél ezen a télen sem várható nagy változás a játékoskeretben. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy kölcsönjátékos visszatér, egy másikkal pedig végleg szakítanának.

 

A 22-szeres válogatott Laczkó Zsolt 2016 nyarán Békéscsabáról szerződött Paksra, majd fél évvel később kölcsönadták a Honvédnak, előbb 2017 nyaráig, majd újabb fél évre, decemberig. A bal szélen a középpályán és a védelemben is bevethető futballistának az idén júniusig szóló szerződése értelmében a téli felkészülést már újra Pakson kellene kezdenie, ám a tolnai klubnál nem számolnak vele.

Haraszti Zsolt ügyvezető a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, hogy Laczkónak felajánlják közös megegyezéssel a szerződésbontás lehetőségét. A 31 éves játékos ezzel szabadon igazolhatóvá válhatna, és olyan klubhoz szerződhetne, amelynél játéklehetőséget kap. Amúgy ősszel a Honvédban 13 mérkőzésen szerepelt Erik van der Meernél, kérdés, az új edző, Supka Attila számítana-e rá.

A tolnaiakhoz kapcsolódó hír, hogy az egy évre Csákvárra kölcsönadott, az NB II-ben nyolc meccsen három gólt szerző Jelena Richárd már a télen visszatér Csertői Aurél csapatához, a jövő héten Pakson kezdi meg a felkészülést.

Haraszti Zsolt elmondta még, hogy nagy játékosmozgás nem várható a klubnál a téli szünetben, belső védő és csatárposzton lehet érkező, ha találnak olyan szabadon igazolható magyar futballistát, akiért nem kell átigazolási díjat fizetni és erősítést jelenthet.

A Paksi FC a hivatalos honlapján négy felkészülési mérkőzést jelentett be. Januárban három NB II-es csapat (Budaörs, Cegléd, Soroksár) és egy NB III-as (Ajka) vár Bartha Lászlóékra, akik február 3-tól Törökországban készülnek majd, ott is több edzőmérkőzést játszanak, de ezek pontos programja még nem ismert.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Jelena Richárd (Csákvár), Laczkó Zsolt (Bp. Honvéd, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Laczkó Zsolt (a Honvédnál volt kölcsönben, szerződést bonthat)

A PAKS TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 10. (első edzés)
Edzőtábor: január 22–29. Telki; február 3–14., Törökország
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 20.: Budaörs–Paks
Január 24., Telki: Paks–Ajka
Január 26., Telki: Paks–Cegléd
Január 31.: Paks–Soroksár
A klub a törökországi edzőtábor programjáról még nem adott tájékoztatást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik