NB I: 3 FTC- és 3 Vidi-játékos az NS őszi álomcsapatában

Vágólapra másolva!
2017.12.14. 09:31
null
Danko Lazovics és Pátkai Máté is bekerült az ősz álomcsapatába az NS-nél (Fotó: Dömötör Csaba)
Az idény befejeztével elkészítette posztonkénti rangsorát a Nemzeti Sport, amelynek eredményeként az NB I 2017–2018-as szezonjában az első 19 forduló legjobb tizenegye a következő: Dibusz – Bényei, Kamber, Uzoma – Pátkai, Tőzsér – Varga R., Lazovics, Paintsil, Lanzafame – Henty.

 

Lapunk ezúttal is elkészítette a 2017–2018-as idény őszi szezonjának játékosrangsorát a munkatársaink által adott osztályzatok alapján. A mezőnyjátékosoknál 1-től 10-ig, kapusok esetében 0-tól 10-ig adható érdemjegy, ezek átlaga adja ki a sorrendet. Kapusoknál a 0-s osztályzat nem ront, nem is javít az átlagon.

A bajnokság eddig lejátszott 19 fordulójában 289 labdarúgó lépett pályára, tízzel kevesebb, mint egy évvel korábban. A listára csak az a 147 futballista kerülhetett fel, aki a mérkőzések felénél eggyel többször, vagyis legalább tíz bajnokin értékelhető teljesítményt nyújtott. Pontazonosság esetén a több értékelhető teljesítmény rangsorol.

A korábbi évekhez hasonlóan a posztokról, a legjobb teljesítményt nyújtó játékosokról a korábbi ötvenszeres válogatott középpályás, pro licences edző, lapunk állandó szakértője, Bognár György írt elemzést, amelyet a csütörtöki Nemzeti Sportban olvashatnak a teljes rangsorral együtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik