Nálunk is vége…; Michelisz hosszabbított

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.03.16. 22:22
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

• Vége a magyar futballmárciusnak is… A koronavírus-járványnak hétfőn a labdarúgó NB I, NB II és NB III is áldozatul esett, de elmarad az úszók országos bajnoksága is. A sportvilág hétfői megpróbáltatásairól három oldalon.
• Vége a magyar futballmárciusnak is…
A koronavírus-járványnak hétfőn a labdarúgó NB I, NB II és NB III is áldozatul esett, de elmarad az úszók országos bajnoksága is. A sportvilág hétfői megpróbáltatásairól három oldalon.

80 éves Szabó József, a szovjet válogatott egykori magyar sztárja. A kárpátaljai legenda nyomatékkal kéri, hogy ne ukránnak, hanem magyarnak tekintsük, és idős kora ellenére ma is rendszeres látogatója a meccseknek. Thury Gábor interjúja.

Michelisz Norbert az új (?) szezonban is a Hyundait erősíti. A túraautó-világkupa magyar címvédője természetesen nem váltott, és Tóth Anitának azt is elmondta, hogy mit gondol a hungaroringi futam törléséről.

Elbúcsúzott Martin Fourcade. Letette a puskát, és magasba emelte a kezét. Franciaország legeredményesebb olimpikonja, az ötszörös aranyérmes biatlonos Martin Fourcade 31 esztendősen, a hétvégi kontiolahti világkupaversenyen jelentette be visszavonulását. Lipiczky Ágnes portréja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik