MTK: tényleg távozott a 18 éves, U-válogatott tehetség

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.23. 07:38
Ahogy azt a Nemzeti Sport Online már múlt héten megjósolta, az MTK élvonalbeli labdarúgócsapata kölcsönadta U-válogatott kapusát, Demjén Patrikot az NB II-es Dorognak.

„Az esztergomi születésű, magyar korosztályos válogatott Demjén Patrik a Dorogi FC-hez igazolt az MTK Budapest csapatától kapusposztra" – írja a dorogifc.hu.

„Ötévesen, 2003-ban kezdett focizni Pilismaróton. Utána Esztergom, Újpest és a Dalnoki Jenő Labdarúgó-akadémia következett. Majd az MTK Budapest átvette a Dalnoki-akadémia '98-as gárdáját, azóta az MTK korosztályos csapatait erősíti. A Doroghoz, az NB III Keleti csoportjában szereplő MTK II-től szerződött. A magyar U20-as válogatott tagjaként részt vett a 2015-ös U20-as világbajnokságon" – mutatta be az új szerzeményt az NB II-ben 15. helyen telelő Dorogi FC honlapja.Demjén Patrik a Dorogi FC-hez igazolt az MTK Budapest csapatától kapusposztra" – írja a dorogifc.hu.

„Ötévesen, 2003-ban kezdett focizni Pilismaróton. Utána Esztergom, Újpest és a Dalnoki Jenő Labdarúgó-akadémia következett. Majd az MTK Budapest átvette a Dalnoki-akadémia '98-as gárdáját, azóta az MTK korosztályos csapatait erősíti. A Doroghoz, az NB III Keleti csoportjában szereplő MTK II-től szerződött. A magyar U20-as válogatott tagjaként részt vett a 2015-ös U20-as világbajnokságon" – mutatta be az új szerzeményt az NB II-ben 15. helyen telelő Dorogi FC honlapja.

A hivatalos bejelentés erről nem szól, de úgy tudjuk, a tehetség kölcsönbe került az NB II-es csapathoz.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK-NÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Khaly Iyane Thiam (szenegáli, Chicago Fire – Egyesült Államok)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:

Távozók:
Kölcsönbe távozók: Demjén Patrik (Dorog)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik