MTK: Nem vagyok 100 százalékos állapotban – Hrepka

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.15. 16:51
Saját bevallása szerint sincs százszázalékos állapotban Hrepka Ádám. Az MTK 29 éves, háromszoros válogatott labdarúgója a szezon három tétmeccséből csak egyen léphetett pályára, akkor is csupán tíz perc jutott számára.

„Most is egy háromhetes sérülésből épültem fel, még mindig nem vagyok százszázalékos állapotban – nyilatkozta Hrepka Ádám a szegedma.hu-nak. – Várom, hogy elkerüljenek végre a sérülések, mert elég komoly pechszériám van mostanában. Ez persze kihatással volt a felkészülésre is, mert igazából egy hetet tudtam edzeni, a többit kihagytam. Legutóbb Kazahsztánban sem voltam a csapattal, a visszavágón játszottam tíz percet. Nagyon szeretném, ha huzamosabb ideig sikerülne egészségesnek maradnom.”Hrepka Ádám a szegedma.hu-nak. – Várom, hogy elkerüljenek végre a sérülések, mert elég komoly pechszériám van mostanában. Ez persze kihatással volt a felkészülésre is, mert igazából egy hetet tudtam edzeni, a többit kihagytam. Legutóbb Kazahsztánban sem voltam a csapattal, a visszavágón játszottam tíz percet. Nagyon szeretném, ha huzamosabb ideig sikerülne egészségesnek maradnom.”

„Szerintem hasonlóan jó eredményre lehetünk képesek, mint az előző bajnokságban. A dobogót tűztük ki célul, aztán meglátjuk. Sok hasonló képességű csapat van, kiegyenlített a mezőny, nem lesz könnyű” – fogalmazott a bajnoki szezon céljait illetően a támadó, aki az elmúlt években többször váltott klubot, és rendre sérülés hátráltatta abba, hogy soros állomáshelyén a képességeinek megfelelően teljesítsen.

NB I 2016–17, 1. FORDULÓ
JÚLIUS 16., SZOMBAT HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
18.00: Újpest–Honvéd Budapest, Illovszky-stadion
Iványi Zoltán
18.00: Mezőkövesd–Gyirmót FC Győr (Tv: M4 Sport) Mezőkövesd, Városi Stadion
Vad II István
20.30: Ferencváros–Haladás (Tv: M4 Sport) Budapest, Groupama Aréna
Solymosi Péter
JÚLIUS 17., VASÁRNAP
18.00: DVSC-Teva–Paks Debrecen, Nagyerdei Stadion
Berke Balázs
18.00: MTK–Vasas Dunaújváros, Dunaújvárosi Stadion
Farkas Ádám
18.00: Videoton–DVTK (Tv: M4 Sport) Felcsút, Pancho Aréna
Andó-Szabó Sándor
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik