MTK: már ma szeretnék megnevezni Feczkó utódját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.11. 11:45
null
Nem marad az MTK-nál más beosztásban sem (Fotó: Török Attila)
A szombat esti örökrangadó után az MTK vasárnap reggel hivatalos honlapján jelentette be: menesztette Feczkó Tamás vezetőedzőt. A kék-fehérek sportigazgatója, Polyák Balázs a M4 Sport Góóól!2 című műsorában elárulta: minél előbb szeretnének a következő edzőjükkel megállapodni.

Amint beszámoltunk róla, a Ferencvárostól elszenvedett 3–1-es veresége után az MTK menesztette Feczkó Tamás vezetőedzőt.

„Az idény elején az első osztályban eredményes időszak indult a klub életében, amelyről azt hittük, kitart a szezon közepéig, végéig, de sajnos jött egy megtorpanás, és úgy gondoltuk, ebből így talán ki tudjuk zökkenteni a csapatot” – fogalmazott Polyák Balázs.

A vasárnap esti műsorban a sportigazgató elárulta, a klub vezetőségének az a fő törekvése, hogy magyar szakembert nevezzen ki a klub élére, lehetőleg minél előbb.

„Átmeneti megoldásban nem gondolkodnunk, de az élet nagy rendező, szóval nem tudjuk, hogy valójában hogyan alakul majd a következő néhány nap. Arra törekszünk, hogy hétfőn meg tudjunk állapodni egy hosszabb távú megoldást jelentő vezetőedzővel, akit aztán kedden be is mutathatunk a csapatnak. Azt viszont mondhatom, hogy magyar szakember szerződtetése a cél” – mondta Polyák Balázs a műsorban.

A sportvezető diszkrécióra hivatkozva nem árulta el, hogy kik lehetnek a jelöltek:

„Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom ezeket a híreket” – felelte Polyák Balázs, a Nemzeti Sport munkatársa, Somogyi Zsoltnak a Feczkó utódját firtató felvetésére, amely szerint sok helyről hallani Lucsánszky Tamás és Bódog Tamás nevét, mint a kék-fehérek következő lehetséges vezetőedzője.

NB I
24. FORDULÓ
MTK Budapest–Ferencváros 1–3 (Gera D. 76., ill. Varga R. 5., Lanzafame 28., 40.)
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 4587 néző.V: Pintér Cs.

NB I-ES EDZŐVÁLTÁSOK A 2018–2019-ES SZEZONBAN
2018.
július 30.
Kisvárda
Kondás Elemér helyett – megbízott edzőként – Kocsis János, majd augusztus 14-től Dajka László
2018.
augusztus 22.

FerencvárosThomas Doll helyett Szerhij Rebrov
2018.
szeptember 19.

Haladás
Michal Hipp helyett – megbízott edzőként – Desits Szilárd, majd szeptember 27-től Horváth Ferenc
2018.
december 8.

Puskás Akadémia
Benczés Miklós helyett az utolsó bajnoki mérkőzés erejéig Komjáti András klubigazgató irányított, majd december 29-én kinevezték Radoki Jánost.
2019. március 10.
MTKFeczkó Tamás helyett ???

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik