MTK: a Stadler nyolc év után kiszáll a női csapat mögül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.15. 08:46
null
Csányi Diánáék mezéről lekerül a Stadler felirat (Fotó: Török Attila)
Nyolc év után kiszáll a magyar bajnoki ezüstérmes MTK női labdarúgócsapatának finanszírozásából az együttes főtámogatója, később mezszponzora, a Stadler Trains Magyarország Kft. – adta hírül hivatalos Facebook-oldalán a fővárosi klub.

A cégcsoport Dunai Zoltán által vezetett hazai régiójának támogatásával az MTK 2011 óta hat bajnoki címet nyert, és háromszor is feljutott a Bajnokok Ligája főtáblájára, az együttműködés azonban a vasúti szerelvényeket gyártó cégnél történő változások miatt július elsejével megszűnik.

A jövőben más mezszponzorral, az MTK Budapest Zrt. tulajdonosa, Zakor Sándor támogatásával és irányításával folytatják szereplésüket a klub női csapatai a bajnokságokban – teszi hozzá az MTK közleménye.

„Minthogy semmi sem tart örökké, ez itt a búcsú órája. A Stadler-csoport jelentős átalakulása folytán, mint ahogy azt korábban már megírtam, sok év után először a csapat nem a megszokott »Stadler« felirattal a mezeken fut ki a következő szezonra. A cégcsoport nevében köszönöm, hogy 2011 óta részesei lehettünk hat bajnoki címnek és három BL-selejtezőkör megnyerésének.

Személy szerint magam, mint Dunai Zoltán magánszemély, szeretnék támogatóként továbbra is segítségetekre lenni, azt a pénzt, amelyet a Stadler mellé saját forrásaimból évről évre odatettem, szeretném a továbbiakban is biztosítani, amennyiben biztosítva látom, hogy a csapat büdzséje a következő szezonra megnyugtatóan összeáll. Ez ügyben az egyeztetések zajlanak, így mindenkitől csak türelmet kérhetek” – olvasható Dunai Zoltán búcsúlevele az MTK közösségi oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik