Mol Fehérvár: Márton Gábor és egy külföldi szakember az esélyes

CS. A.CS. A.
Vágólapra másolva!
2020.07.08. 06:42
null
Márton Gábor továbbra sem tudja, hogyan alakul a jövője (Fotó: Szabó Miklós)
Egyelőre nem tudni, hogy a hétfőn távozó Joan Carrillo vezetőedzőt ki követi a kispadon a Mol Fehérvár FC-nél – továbbra is Márton Gábor és egy külföldi szakember az esélyes.

 

A kérdés továbbra is az: ki irányítja a Mol Fehérvárt a következő idényben?

Mint beszámoltunk róla, Joan Carrillo hétfőn távozott a Mol Fehérvár FC-től, pedig a spanyol szakember szerződése jövő nyárig szólt. A döntés persze magyarázható és érthető, hiszen az együttes gyenge idényt tudhat maga mögött. Mert bár a székesfehérváriak ezüstérmet szereztek, az első helyen végző Ferencvárosnál 13 ponttal gyűjtöttek kevesebbet, vagyis meg sem szorongatták a fővárosiakat. A Magyar Kupában sem brillírozott a csapat, amely az elődöntőben kiesett a Mezőkövesd Zsóryval szemben, így összességében (a klub lehetőségeit figyelembe véve) eredménytelen idényt zárt le.

A második Carrillo-éra tehát valamivel több mint hét hónap után véget ért, s úgy tudjuk, továbbra is két jelölt van a kispadra, egy magyar és egy külföldi szerepel a fehérváriak kívánságlistáján. A hazai szakember biztosan Márton Gábor, aki remekelt a Zalaegerszeggel, segítségével benn maradt a ZTE FC az első osztályban, de mert a megállapodása lejárt, szabadon szerződtethető.

Természetesen újra kerestük a szakvezetőt, aki ismét türelmet kért, mondván, amíg nincs döntés az ügyben (vagyis amíg nem ír alá a Mol Fehérvárhoz vagy a ZTE FC-hez), addig nem tud új információval szolgálni.

Az edzőkeresés tehát folytatódik. A kerettel kapcsolatban továbbra is tartja magát a hír, hogy a legutóbb a ZTE FC-nél kölcsönben szereplő, bal oldali védőként és középpályásként is bevethető Tamás Krisztián a Bp. Honvédhoz szerződhet, míg a zalaegerszegi kölcsönjátékból úgyszintén visszatérő Bolla Bendegúz Fehérváron marad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik