Mol Fehérvár: Kovács István szerződést hosszabbított – hivatalos

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.08.15. 13:24
null
Kovács István korábbi szerződése 2020 nyarán járt volna le (Fotó: molfehervar.hu)
A Mol Fehérvár megállapodott Kovács Istvánnal, így a felek meghosszabbították a játékos 2020 nyarán lejáró szerződését – számolt be a fehérvári klub honlapja. A Fehérvár azt nem közölte, meddig szól az új kontraktus.

 

Kovács István a Mol Fehérvár színeiben eddig 180 alkalommal szerepelt az NB I-ben, és 19 gólt szerzett, összesen 268 tétmérkőzésnél és 26 gólnál jár hét és fél év alatt.

Örülök, hogy továbbra is a Vidiben futballozhatok, nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy elfogadjam-e a hosszabbítási ajánlatot. Immár 7 és fél éve vagyok a klub játékosa, vagyis lassan több időt töltöttem a Vidiben, mint amennyit a nevelőegyesületemben. Bízom benne, hogy ennyi idő után nemcsak a csapat, hanem Székesfehérvár is befogadott, mint játékost és mint lakost is. Legutóbb három éve, 2016-ban hosszabbítottam szerződést, az azóta eltelt időszakban pedig bajnokságot és kupát is nyertünk, valamint játszottunk az El csoportkörében is, remélem,a következő évek is hasonló sikereket tartogatnak számunkra. A futballban az ember sosem elégedhet meg az elért eredményeivel, én sem szeretnék hátradőlni, hiszen bár itthon már tényleg mindent megnyertem a csapattal, de szeretnék még trófeákat gyűjteni a Vidivel, valamint életem egyik legmeghatározóbb élménye a BL-rájátszás volt, ahol felcsendült már a Bajnokok Ligája himnusza is, ezt az érzést mindenképp szeretném újra átélni" – idézte a klub honlapja Kovács Istvánt a megállapodás után.

Kovács 2012. január 18-a óta a Vidi labdarúgója. A csapattal két bajnoki címet, Magyar Kupa-győzelmet, Szuperkupa-győzelmet, Ligakupa-győzelmet szerzett, vagyis mindent megnyert fehérváriként, amit Magyarországon meg lehet nyerni. Emellett két alkalommal is szerepelt az Európa-liga csoportkörében, valamint ő lett a klub történetének 41. magyar válogatott labdarúgója.

A fehérvári csapat azt nem közölte, hány évvel hosszabbította meg a 27 esztendős, 11-szeres válogatott labdarúgó szerződését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik