MLSZ: nyolcadszor rendezi meg a szövetség az Esély Fesztivált

Vágólapra másolva!
2019.05.30. 19:41
Címkék
Nyolcadik alkalommal szervez fesztivált az Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Grassroots Szociális Labdarúgó Programban futballozó fogyatékossággal és hátrányos helyzetben élők számára. A szombati Esély Fesztiválon a hat szociális terület (látássérültek, hallássérültek, értelmi fogyatékossággal élők, értelmileg akadályozottak, állami gondoskodásban élők és hajléktalanok) négy-négy csapata játszik villámtornákat egymással hat kispályán, körmérkőzéses rendszerben.

„A már hagyományossá vált Esély Fesztiválnak idén ismét a Vasas Pasaréti úti Sportcentrum ad otthont – idézi az mlsz.hu Petrika Ibolyát, az MLSZ Grassroots szociális programjának vezetőjét. – A résztvevők kitüntetésként élik meg, hogy ott lehetnek az eseményen, és azt is, hogy megismerkedhetnek a másfajta fogyatékossággal élő társaikkal.”„A már hagyományossá vált Esély Fesztiválnak idén ismét a Vasas Pasaréti úti Sportcentrum ad otthont – idézi az mlsz.hu Petrika Ibolyát, az MLSZ Grassroots szociális programjának vezetőjét. – A résztvevők kitüntetésként élik meg, hogy ott lehetnek az eseményen, és azt is, hogy megismerkedhetnek a másfajta fogyatékossággal élő társaikkal.”

Az MLSZ Grassroots igazgatósága a nyári hónapokban minden évben országos eseményeket rendez a fogyatékkal és hátrányos helyzetben élők számára. Ezek közül a Fesztivál az első, amit nyári tábor követ majd június utolsó hetében.

Program itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik