MLSZ: Nem kell külön kártya mindegyik stadionba - Sipos J.

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2014.07.29. 19:03
A Nemzeti Sport Online érdeklődésére Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kommunikációs vezetője elmondta, nem kell mindegyik stadionba külön szurkolói kártya annak ellenére sem, hogy szeptember 15-től megváltozik a beléptetési rendszer.

Ahogy azt korábban megírtuk, az MLSZ főtitkári levélben tájékoztatta kedden az NB I-es klubokat arról, hogy szeptember 15. után kötelezővé teszi a szurkolói kártyás beléptetést a stadionokba. A közleményből azonban az nem derült ki, hogy ez a szabály mindegyik klubra érvényes-e, azokra is, amelyeknek stadionjában még nincs beléptetőrendszer – ezt azonban megerősítette az NSO kérdésére Sipos Jenő, azaz valamennyi élvonalbeli klub mérkőzésére csak szurkolói kártyával lehet bemenni.szeptember 15. után kötelezővé teszi a szurkolói kártyás beléptetést a stadionokba. A közleményből azonban az nem derült ki, hogy ez a szabály mindegyik klubra érvényes-e, azokra is, amelyeknek stadionjában még nincs beléptetőrendszer – ezt azonban megerősítette az NSO kérdésére Sipos Jenő, azaz valamennyi élvonalbeli klub mérkőzésére csak szurkolói kártyával lehet bemenni.

A másik kérdésünk az volt, hogy ezzel megszűnik-e a szurkolóknak az a lehetősége, hogy nem saját kedvenc csapatuk mérkőzésére is egyszerűen kilátogathassanak, avagy mindegyik stadionba külön kártyát kell-e kiváltani.

„Természetesen erről nincs szó, egy kártya kell majd. Lesz erre megoldás külön a vendég-, a hazai és a semleges szurkolók számára is, nem kell külön kiváltaniuk kártyát emiatt, így például egy Fradi-szurkoló is ki tud majd menni mondjuk egy Honvéd–MTK meccsre” – nyugtatta meg a szurkolókat Sipos Jenő, hozzátéve, hogy a részleteket később közlik majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik