MLSZ: Herczeg András és Véber György is Pro licences edző lett

Vágólapra másolva!
2010.08.25. 16:15
Szerda délelőtt az MLSZ telki edzőközpontjában került sor a Pro licences edzői diplomák ünnepélyes átadására, összesen huszonhét, Pro licences edzőképzésen részt vett szakember vehette át végzettségét igazoló okiratot, köztük Herczeg András, a Loki klubmenedzsere és Véber György, a Pápa vezetőedzője – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.

Dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke köszöntötte a friss diplomásokat, beszédében kiemelte, hogy a végzettséget szerző szakemberekre nagy felelősség hárul, hiszen mostantól szakmai minőséget képviselnek.

Csányi Sándor ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy a fiatalokkal foglalkozó edzők tevékenységét éppoly nagyra értékeli, mint az élvonalbeli csapatokat irányító szakemberekét, hiszen munkájukkal a jövőt építik. Éppen ezért kérte, hogy a most diplomát szerzők becsüljék meg ezeket a kollégákat. Az MLSZ elnöke továbbá azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy a végzősök körültekintően, csak szakmai szempontok alapján válasszanak majd munkatársakat maguk mellé, ez a szakmaiság ugyanis a magyar labdarúgás jövőjének egyik záloga.

A 27 végzős hallgatónak Csányi Sándor elnök, Vági Márton főtitkár és Nyilasi Tibor sportigazgató adta át diplomákat.

A Pro licences edzői diplomát átvevők névsora: ifj. Albert Flórián, Artner Tamás, Bekő Balázs, Benczés Miklós, Borgulya István, Buzás Attila, Csábi József, Gabala Krisztián, dr. Genzwein Ferenc, Herczeg András, Herédi Attila, Kondás Elemér, Lucsánszky Tamás, Mink Olivér, Nagy Sándor, Osztermájer Gábor, Pári Sándor, Pisont István, Révész Attila, Soós Imre, Szalai László, Tóth János, Tóth László, Tuboly Frigyes, Uray Attila, Varga Károly, Véber György.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik