MLSZ: Csertői Aurél és Horváth Ferenc is eltiltást kapott

Vágólapra másolva!
2018.06.05. 17:55
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága az NB I hétvégi, záró fordulója kapcsán két csapat vezetőedzőjét is eltiltással büntette: Csertői Aurél (Paks) négy, Horváth Ferenc (Balmazújváros) egy mérkőzésre szóló büntetést kapott.

Az indoklás szerint Csertői Aurél a Puskás Akadémia ellen 1–0-ra elveszített mérkőzés lefújása után „a játékvezetők ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, majd az asszisztens személyére sértő kifejezést használt”, ezért kapta a négymeccses büntetést.indoklás szerint Csertői Aurél a Puskás Akadémia ellen 1–0-ra elveszített mérkőzés lefújása után „a játékvezetők ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, majd az asszisztens személyére sértő kifejezést használt”, ezért kapta a négymeccses büntetést.

A Balmazújvárossal az élvonaltól búcsúzó Horváth Ferenc egy találkozóra szóló eltiltást kapott, de az ő esetében nem szerepel külön indoklás.

A fegyelmi bizottság ezenkívül a 31. fordulóbeli Honvéd–FTC összecsapással kapcsolatban a Honvéddal szemben kiszabott 600 ezer forintos pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik