MLSZ: 82 bajnokság „dobogósai” kapnak csonka medáliákat – KÉP

Vágólapra másolva!
2020.07.03. 07:16
null
Ilyenek a kiosztandó csonka medáliák (Fotó: MLSZ)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a koronavírus-járvány miatt idő előtt befejezettnek nyilvánított, összesen 82 különböző bajnokságban a szövetség az 1–3. helyezett csapatoknak csonka medáliákat oszt ki, hogy legyen tárgyi emlékük erről az idényről, ha már hivatalos díjazásban nem részesülhettek. Hasonlóan, mint azt a futsal NB I-ben az FTC-nél láthattuk. 

Mint ismert, az MLSZ elnökségének döntése értelmében afelfüggesztett bajnokságok a férfi felnőtt NB I kivételével nem folytatódtak az eredeti menetrend szerint, lezárták őket.

A bajnoki táblázatokat a felfüggesztéskori állapot szerint rögzítették, nem hirdettek bajnokokat, végső helyezéseket, nem volt érem és oklevélátadás sem.

Ugyanakkor az MLSZ fontosnak tartja, hogy a labdarúgók, különösen az addig jó eredményt elérő játékosok ne csak csalódást őrizzenek meg a 2020-as tavaszi szezonról.

Ezért megtartva az elnökségi döntés sportszakmai tartalmát, az eredeti érmeket nem osztják ki, de az MLSZ által kiírt 82 bajnokság első három helyén állt csapatai csonka medáliákat kapnak, hogy maradjon tárgyi emlékük a 2019–2020. évi bajnoki szereplésükről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik