MK: Ennyire rossz technikai kivitelezéseket nem szoktunk látni NB I-es meccsen – Csertői

Vágólapra másolva!
2019.02.27. 09:05
A Paks hiába várta 2–1-es előnnyel a Puskás Akadémia elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágóját, és szerzett azon vezetést, végül 4–3-as összesítéssel a felcsútiak jutottak a nyolc közé. A 3–1-re végződő mérkőzés után Radoki János érthetően boldogan értékelt, míg Csertői Aurél a kupabúcsú okait sorolta. 

Először a vendég Puskás Akadémia vezetőedzője, Radoki János értékelt.Radoki János értékelt.

„Nagyon örülünk, hogy továbbléptünk a Magyar Kupában. A második félidőben nagyon jól játszottunk, nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, sokat birtokoltuk a labdát, pontosan passzoltunk. A játékosok folyamatosan kommunikáltak a pályán, segítették egymást. Annak külön örülök, hogy nem szerencsével jutottunk tovább, hanem ma mi voltunk a jobb csapat.”

Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője így látta az elvesztett párharcot.

„Nehéz mit mondani... Az első félidőben nagyon kevés jó megoldásunk született, nem is értettem igazán, hiszen ennyire rossz technikai kivitelezéseket nem szoktunk látni NB I-es mérkőzésen. Nagyon álmosan kezdtünk, pedig előzőleg csak arról beszéltünk, hogy pörgessük fel magunkat, nem számít, hogy összesítésben vezetünk, 0–0-ról indul a meccs. Ebből semmi sem látszott a pályán. Közömbösen futballoztak a srácok – persze mindenki a keretben akar lenni, de ahhoz jobb teljesítményre van szükség. Jobban játszott ma a Puskás Akadémia, nem kérdés, hogy megérdemelten jutott tovább. Az a baj, hogy nem nagyon tudunk nullára hozni mérkőzést, magas a hibaszázalékunk, és a szombati bajnokihoz képest a futóteljesítményünk sem volt jó. Fejtegetjük, hogy vezetünk, meg továbbjutásra állunk, és akkor nem kell futni, ez tudat alatti lehet. Nagyon rossz teljesítményt nyújtott ma mindenki, senkit sem tudok kiemelni.”

Paksi FC–Puskás Akadémia FC 1–3(1–1)
Paks, 400néző,V:Andó-Szabó (Kepe, Legeza)
PAKS:Rácz G. – Kulcsár D., Lenzsér, Bobál D., Báló – Papp K. (Zsidai, 77.) – Nagy R. (Simon A., 85.), Egerszegi, Kesztyűs, Remili (Hahn, 85.) – Könyves.Vezetőedző:Csertői Aurél
PUSKÁS AKADÉMIA:Danilovics – Szolnoki, Heris (Vega, 57.), Poór, Nagy Zs. – Mioc, Balogh B. – Kiss T., Szakály P., Sós B. (Komáromi, 72.) – Latifi.Vezetőedző:Radoki János

Gólszerző:Lenzsér (1–0) a 17., Latifi (1–1) a 23., Latifi (1–2) a 75., Latifi (11-esből, 1–3) a 82. percben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik