MK: „cuppogó pályák” – meccsek maradhatnak el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.08. 07:45
Lesz meccs? Nem lesz meccs? Ez a kérdés még jó néhányszor elhangzik szombatig, a pályák állapota miatt ugyanis akár több mérkőzés is elmaradhat a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének szombati programjából.

Napok óta kérdéses például, hogy megrendezik-e a Dorogi FC–Vasas találkozót, mert az NB II-es csapat pályáján jelenleg áll a víz.

„A helyzet változatlan a hétfőihez képest, éppen a játéktér közepén állok, cuppog a lábam alatt a sár – mondta Bene Ferenc, az NB II-es Dorogi FC sportigazgatója. – Persze szeretnénk játszani, úgy is készülünk, de jelentős anyagi kár keletkezne a pályánkban, ha futballoznunk kellene rajta.”

„Ráadásul még esőt is jósolnak a hétre – folytatta a szakember. – Nem lenne jó, ha tönkremenne a gyep, s a tavasszal összevissza pattogna a labda… Ettől függetlenül bízom benne, hogy lejátsszuk a Dorog–Vasast a hétvégén!”

Mint már jeleztük, nemcsak Dorogon, hanem Csákváron és Érden is kérdéses, lehet-e mérkőzést rendezni a rossz talaj miatt. A Csákvár a Sopront, az Érd a Budafokot fogadná a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének odavágóin.

MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
2017. február 11. (szombat)
14.00: Cegléd (NB II)–DVTK (NB I)
14.00: ZTE (NB II)–Újpest (NB I)
14.00: Dorog (NB II)–Vasas (NB I)
14.00: Szentlőrinc (NB III)–Szolnoki MÁV (NB II)
14.00: Csákvár (NB II)–Soproni VSE (NB II)
14.00: Érd (NB III)–Budafoki MTE (NB III)
14.00: Mezőkövesd (NB I)–Gyirmót FC Győr (NB I)
18.00: Ferencváros (NB I)–Bp. Honvéd (NB I)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik