MK: a Mezőkövesd tartalékosan is kiütné a Szolnokot

Vágólapra másolva!
2013.08.07. 14:34
Szerda este 20 órától megkezdődnek a labdarúgó Magyar Kupa főtáblájának küzdelmei, méghozzá az 1. forduló mezőnyének egyetlen élvonalbeli tagja, a Mezőkövesd-Zsóry szolnoki vendégjátékával. A találkozó előtt, amely jó alkalom lehet az NB I 2013–2014-es kiírását két vereséggel kezdő Mezőkövesdnek a javításra, az eddig kevesebb szerephez jutó játékosoknak is lehetőséget biztosító Véber György vezetőedző nyilatkozott.

„Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk az NB II-es élcsapat ellen, de nem panaszkodunk, ez van. A keret másik felének, azoknak, akik eddig nem szerepeltek lehetőséget adok a tétmeccsen, amelyen továbbjutást várok” – összegezte elvárásait a boon.hu-nak Véber György.Véber György.

A Szolnoki MÁV FC és a Mezőkövesd a 2012–2013-as szezonban még egy osztályban, az NB II-es bajnokság Keleti csoportjában szerepelt, mindkét egymás elleni találkozójukat a kövesdiek nyerték: idegenben 2–1-re, odahaza 3–1-re.

A nyári átigazolási szezonban több NB I-es tapasztalattal is rendelkező labdarúgóval (Grúz Tamás, Máté János, Zvara Dávid) erősítő Szolnok a felkészülés során jó eredményeket ért el, többek között a Putnokot, a Békéscsabát, a Létavértest és a Ceglédet is legyőzte. A Mezőkövesd az NB I első két fordulójában az MTK-tól és a Debrecentől is kikapott, négy kapott gól mellett egyszer sem vette be az ellenfelek kapuját.

A labdarúgó Magyar Kupa első fordulójának további találkozóit augusztus 10-én és 11-én rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik